imza eklemek

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
kızlar forumda aradım ama bir türlü aradığımı bulamadım

2 sorum var.. şunları sormak istiyorum...

1)hani içimizden çoğumuz msj attıktan sonra attıkları mesajların altında normal resim,hareketli resim,normal yazı veya hareketli yazılar oluyor.. yani imza.. bu imzayı sadece pro kart sahipleri mi ekleyebiliyor?

2) bir de hani bizim avatarlarımız oluyor ya msj falan attığımızda topikte çıkan resimlerimiz yani avartarlarımızın üst kısmında yazı yazabiliyor kimilerimiz. hani rütbelerimizin hemen üstünde oluyor.. onu nasıl yapabiliyoruz?

lütfen cevap verir misiniz ?

1- Evet sadece pro üyeler imza ekleyebiliyor

2-Kullanıcı Kontrol Paneli - Profili Düzenle -Kişisel Rütbe bölümünde yer alan boşluğa yazarak değiştirebilirsiniz

1- Evet sadece pro üyeler imza ekleyebiliyor

2-Kullanıcı Kontrol Paneli - Profili Düzenle -Kişisel Rütbe bölümünde yer alan boşluğa yazarak değiştirebilirsiniz

çok saol cnm :) pro kartla ilgili yazıları okudum cnm...kıbrısta yaşıyorum almak istesem nasıl olcak? bu yıl üni.yi kazanır türkiye.ye gelirsem en kötü ihtimal o şekilde alcam artık... ben de bir tane pro kart alıp kampanyaya ufacık bir katkıda bulunmayı isterim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…