- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
kişisel imzamı düzenlemeye erişemiyorum. şu an yazılı olanı görüyorum fakat düzenleme seçeneğim yok, lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmzalar şimdilik kapalı, yöneticilerimiz imza konusunu yeniden düzenleyene kadar onlara müsade edelim olur mu![]()
Fallen,Mune benim bir ricam olucaktı,
yazı karakterleri eskiden koyu italık v.s.oluyordu 1-2-3 diye büyüyordu
tekrar seçenek eklemek mümkünmü acaba.
Fallen,
gülüm bunu sitedeki eksikler öneriler topiğine yazdın mı? Oraya yazarsanız çoğunlukla o sayfa daha çok takip ediliyor yönetim tarafından![]()
Yaz gülüm, direkt oraya bakıp talepleri değerlendiriyorlar.mune teşekkürler ,
ben orayada yazayım![]()
Tesekkurlerİmzalar şimdilik kapalı, yöneticilerimiz imza konusunu yeniden düzenleyene kadar onlara müsade edelim olur mu![]()
Hamile takvimleri çok büyük bence.Ve ayrıca belki fark etmişsinizdir, imzalar önceden herkese açık değildi, tümden serbest kalınca abartılı, sayfa açılımını ağırlaştıran, cep telefonlarından girenlerin de internet paketine yük getiren büyük imzalar eklenmeye başlandı, bu sebeple imzalar kısıtlanabilir.
Şimdilik imzalar askıya alındı.Bende imza ekleyemiyorum. Hangi bölümden ekleniyor banada yardımcı olurmusunuz lütfen!
Imzalar kapalı şuan.imzaları nerden ayarlıyoruz?
ama görebiliyorum diğer üyelerin imzalarınıImzalar kapalı şuan.
Önceden yapılan imzalar benimde imza kısmında yazı var,kapanmadan önce yapmıştım.ama görebiliyorum diğer üyelerin imzalarını![]()