• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Imuneks kullanan var mı?

obirobiirobiiir

...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
212
8
318
gözümde herpes keratit var yani sıksık göz uçuğu çıkıyor. doktor immun sistemimin zayıf olduğu gerekçesiyle umuneks hap kullanmamı önerdi. hapı 5 aydır içiyorum fakat hap aldığım dönemde uçuğum tekrar çıktı. aranızda bu hapı kullanan var mı ? immun sistemimi nasıl güçlü hale getirebilirim? bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.....

Bende de sürekli dudak çevrem ve çenemde uçuklar çıkıyordu...
Tanıdık bir eczacı bana ımuneksi önermişti kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım ben...Şuanda hamile olduğum için kullanmıyorum ama gayette memnundum...Vücut direncini kuvvetlendiriyor ve ekmek mayasından yapıldığını biliyorum...

Ben 4 yasındaki ogluma 1 sene kullandım. Hep hasta hep hasta.. Bağısıklık sistemini
kuvvetlendiremedim maleseff......

benimde 15 yaşında bir oğlum var ama 1 aylık çocuk bile daha az hasta olmuştur kocaa oğlandan. ve çözümü imunexte buldum herkese tavsiye ederim

imuneks 10 mg lık tableti ben günlük 1 tane içiyordum bi arkadaşım haftada 1 yada 2 defa içilen bi hap olduğunu söyledi. bu hapı içenler nasıl kullanıyorsunuz? günlük mü haftalık mı ?

dr a götürdüm tahlillere göre bağışıklık sistemi düşük çıktı :(normal sınır yaşa göre 780 miş benim kızımın 698 çıktı. nasıl bişey anlamadım çapa ,cerrahpaşa hastanesi alleji ve immunoloji bölümüne götürmem gerekiyomuş.arıyorum randevu için tam düşüyo tekrar meşkule dönüyo ne yapıcam bilemiyorum bağışıklık sistemi ile ilgili bişey bilen varsa lütfen yazsın :(şimdiden teşekkür ederim..

bende 2.şişeyi bitirdim ama çocuk planım var ve hamile kalırsam kullanımı uygunmu onu bilemiyorum :(

7 yaşında ki oğluma kış ayları boyunca immuneks şurup kullandım. İlkokul 1. Sınıf cocukları çok hasta olur biz o yılı hiç hastalanmadan geçirdik. Yetişkin formu için bilgim yok. Kullananlardan immuneks 10 mg için bilgi alabilirsek çok güzel olur

7 yaşında ki oğluma kış ayları boyunca immuneks şurup kullandım. İlkokul 1. Sınıf cocukları çok hasta olur biz o yılı hiç hastalanmadan geçirdik. Yetişkin formu için bilgim yok. Kullananlardan immuneks 10 mg için bilgi alabilirsek çok güzel olur
Yorumu 11 Mart 2020 de yazmissiniz ,acaba ilk covit19 vakası açıklanmış miydi yazdiginizda merak ettim.İmuneks 10 mg çok uzun yıllardır 22 sene hatta, kışları ve kendimi halsiz hissettigimde hep kullandım.Cok güvendiğim bir Dr önermisti.Cok memnun kaldım her seferinde.Covit açıklandıktan sonra da ,yaz kış ,ara ara hep kullandım.Covit için ne kadar etkilidir bilmiyorum ama memnun olduğum bir beta glukan.

Back