yareni bende cok arastırdım bizdeki sorun morfoloji sendede morfoloji sorun varsa eşinde ımcs kesin dene derim ben denmedim ama bu tedavimde deniycem inş o tenik spermi en iyisin buluyor ve dölüyor
benim gitigim merkez uygulamıyordu ama inanıyorum ona ımcs basarlı bence ve gitigin merkzde bu konuda en iyisi bne madi anlmada oraya gidimiyorum
yareni bende cok arastırdım bizdeki sorun morfoloji sendede morfoloji sorun varsa eşinde ımcs kesin dene derim ben denmedim ama bu tedavimde deniycem inş o tenik spermi en iyisin buluyor ve dölüyor
benim gitigim merkez uygulamıyordu ama inanıyorum ona ımcs basarlı bence ve gitigin merkzde bu konuda en iyisi bne madi anlmada oraya gidimiyorum
evet canım bızdede morfolojıye bakılamıyo yazıyo butun testlerde bızdede sorun morfolojı esımın sperm sayısı 2 mılyon 3 mılyon aras ı cok pahalı bruksel bızımde durumumuz ıyı deıl arabamızı sattık bı o vardı bırde kalacak yer yok otelede para verecez yanı ınsalah bızde ımsıye guvenıyoruz
Mrhb. bende duydum ımcs yi bürksel tıpta yapıldığını. Benim ilk denemem tutmadı. Eşimin sayısı 3 milyon. Morfoloji %1. Brüksel ne kadar istiyor tedavi için acaba??? Hayırlı tedaviler, inşallah bu yolda yaptığınız fedakarlıkların sonucunu rabbim bebek olarak döndürür size..
daglarr bızımkıde sızınkıyle aynı sayılır 3 mılyon cıvarı ama bızde morfolojıye bakılamıyo denıyo ne oldugunu bılmıyoz ımcı brukselde ve bı kac yerde daha var memorıel galıba bılenler yınede yazsın ben yakında gıdecem ınsalah bebıslerımıze kavusuruz hepımı z
daglarr bızımkıde sızınkıyle aynı sayılır 3 mılyon cıvarı ama bızde morfolojıye bakılamıyo denıyo ne oldugunu bılmıyoz ımcı brukselde ve bı kac yerde daha var memorıel galıba bılenler yınede yazsın ben yakında gıdecem ınsalah bebıslerımıze kavusuruz hepımı z bruksel 4250 ıstıyo tedavıye ılaclar harıc oda 3 gıbı tutar toplam 8 e yakın olur galıba ssk ve dıgerlerıyle anlasması yokmus ozel yanı
yaren canım ımcı tekniğini memorial de yapıo ve onun icin ek ücret talep edilmiyo ben ilk tedavimi memorialde oldum 4 yumosum olmustu ikisi iyi kalitede döllendi esimin sperm sayısı cok düsük fakat tutunmadı simdi ben ikinci tedavi sürecindeyim allah kısmet ederse insss canım memorialin fiyatı 1950 euro + ilaclar oda kisiden kisiye değisiyo rapor olayını tam bilmiyorum ama ordada gecmiyo sanırım orasıda özel bilgin olsun istedimmm hakkında hayırlı yer olur insss canım allah yardımcımız olsun inssss
ımcı tekniği memorial da var sgkyla anlaşması yok ama raporla giderseniz sgknın ödediği miktar kadar indirim yapıyorlarmış sitesinde var duyuru arayıp sorabilirsiniz birde ankarada centrum diye bir merkezde var bu teknik ist. dışı düşünürseniz..