- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 37
- Konu Sahibi candy_candy
-
slm imseval
günlügüne bir göz attim cok iyi ilerliyorsun ne olursa olsun moralini bozma devam et.
3 sene once 102 kilo iken bende dukan diyeti yaptim ve 16 kilo verdim hersey cok güzel gidiyordu.(dukan yüzünden yasadigim kabizlik disinda ) sonra oglum hastalandigi icin dukani birakmak zorunda kaldim cünkü kendime ayiracak vaktim yoktu .üstünden 1 yil gecti ve bir baktim 115 kiloya cikmisim yani verdigim kilonun iki kati.keske hic yapmasaydim dedim kendi kendime cok pisman oldum .
demem o ki saglikli beslenerek yavas kilo vermek en iyisi sana tavsiyem herseyden az az yiyerek vermek hem senin diyetten sikilmamani saglar hemde verdigin kilolari cabuk almazsin. kendin icin dogru olani sen bilirsin ben sadece kötü bir deneyimimi paylastim :)
insallah basarirsin ve bu kilolardan kurtulursun cnm
cnm hic depresyona girme diyet yaptiginida düsünme basarirsin insallah .evet dukanin bütün evresini tamamlarsan almiyorsun ama iradeli biri degilsen bunu hic yapamazsin hep yarim kalir geri alirsin kilolari malesefcanım Dukanın tüm evrelerini tamamlamamışsındır. Tamamlasaydın geri almazdın kilonuben Dukan'ı seviyorum yapıcam da ama tek atımlık kurşunum kaldı Dukan'da. Yani bir kere yapabilicem onu da en uygun zamana atıyorum.
şimdilerde zayıflamayı düşünmekten depresyona girdim. Sağlıklı beslenmenin temel kurallarını IF diyetini uygulayarak yapıcam yapıcam da önüme hep bi engel çıkıyorbugün başladım işte gene sabah 11den önce akşam da 7 den sonra yemek yemek yok tek kural bu yani.. bi de sağlıklı beslenirsen vericen bu kadar yapacağım şey bunu yapamıyorum. okul açınca saat 10-18 aralığına geçicem bugünden sonra da hiçkimse IF'i bozduramaz bana kendim bile
hayır bi de akşam yemeğe davetlisin ya da gece dışarı çıkacaksın di mi akşama kadar oruçlu gibi duruyor kalori almıyorsun o zaman akşam yiyebiliyorsun ertesi gün de tek öğün yiyorsun eski düzenine dönebilmek için bu bu kadar çok basit ve her durum için bişey var yani istesen de bozamazsın o diyeti bi bahanen olamaz ama işte benim oluyorçok cins bi insanım ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?