• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmralı'dan dönen BDP'den açıklama

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
İmralı adasına giden BDP heyeti görüşmeyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Öcalan' ın mesajına yer verildi.

Öcalan mesajında şunları söyledi;
"1 yıl önce başlattığımız diyalog süraecini bundan böyle yeni bir formatla yani bir anlamlı müzakereyi evrilterek derinleştirerek sürdürmek gerektiğini düşünüyorum. Anlamlı bir müzakere için gerekli olanak ve araçları devlete de kandile de iletmiş durumdayım.
Özellikle devletin derinlikli bir müzakare için yeterli araçları ve imkanları yaratması sürecin ilerlemesi için elzemdir. Çözüme gidecek yolların ancak bu şekilde açılacağı gerçeğinden hareketle hükümetinde konuyu ciddiyetle ele almasını umuyorum.
Bu aşamada karşılıklı ateşkes durumunun korunuyor olmasına anlam biçtiğimizi belirtmek istiyorum. Hepimiz sürecin çok anlamlı olduğunun farkındayız. Ancak anlamlı olduğu kadar zor ve çetin geçeceğini de hepimiz biliyoruz. Önerilerim ve düşüncelerim doğrultusunda zorlukları aşmayı başarırsak yeni bir formatla evrilmiş derinlikli bir müzakere ile yola devam edebiliriz

İmralı adasına giden BDP heyeti görüşmeyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Öcalan' ın mesajına yer verildi.

"1 yıl önce başlattığımız diyalog süraecini bundan böyle yeni bir formatla yani bir anlamlı müzakereyi evrilterek derinleştirerek sürdürmek gerektiğini düşünüyorum. Anlamlı bir müzakere için gerekli olanak ve araçları devlete de kandile de iletmiş durumdayım.
Özellikle devletin derinlikli bir müzakare için yeterli araçları ve imkanları yaratması sürecin ilerlemesi için elzemdir. Çözüme gidecek yolların ancak bu şekilde açılacağı gerçeğinden hareketle hükümetinde konuyu ciddiyetle ele almasını umuyorum.
Bu aşamada karşılıklı ateşkes durumunun korunuyor olmasına anlam biçtiğimizi belirtmek istiyorum. Hepimiz sürecin çok anlamlı olduğunun farkındayız. Ancak anlamlı olduğu kadar zor ve çetin geçeceğini de hepimiz biliyoruz. Önerilerim ve düşüncelerim doğrultusunda zorlukları aşmayı başarırsak yeni bir formatla evrilmiş derinlikli bir müzakere ile yola devam edebiliriz

Sen kimsin ki devlete olanak durum vs.. iletiyorsun? ne zannediyor bu adam kendini, nereden alıyor bu gücü? bu adamın bu kadar rahat konuşabilmesinin sebebi kim!!!

Türkiye Cumhuriyeti olduğunuzu hatırlamanız için 1938'e mi geri gitmek lazım!

Ne zannediyor bu adam kendini,bu na bu kadar imkan verilirse daha da çoşacak istekleri asla bitmeyecek..
Buna acilen bir dur denmesi lazım,ama nerede hala diyalog diyor ya.
Teröristle antlaşma mı olur!!

binlerce insanımızın, mehmetçiğimizin katili, imralıdan örgütünü yönetmeye devam ediyor... bir yandan da devletimize koşul ve şartlar sunuyor...
normalde bir adam öldürsen görüş gününde seninle iki laf etmek için akla karayı seçer en yakının bile, ama bu bebek katilinin yanına giren çıkan belli değil, dağda sürünüyordu yazık, burda devletin tüm imkanlarından en iyi şekilde faydalanarak devam ettiriyor görevlerini, ekmek elden su gölden, en iyi doktorlar seferber, özel menüsü, kitaplığı, televizyonu, hiçbir eksiği yok, hayatı boyunca hiç olmadığı kadar cangüvenliği var...

pardon ya bebek katili demeyecektik değil mi sayın abdullah öcalan!!! eğer lütfetmezse pkk can almaya devam edecek, yazık koskoca türk milletinin can güvenliğini, güneydoğunun kaderini bir terör örgütü liderinin iki dudağından çıkacak sözlere bırakanlara yazıklar olsun...

Son düzenleme:
Bu kadar çok konuşabilmesinin sebebi belli de işte...
Yazılacak cümleler dolu lakin burası pek yeri değil.
Teröristleri başımıza milletvekili diye getirenler acaba ne düşünüyorlar ?

Back