• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Impuls davran bozukluu olanlar

leblebi_tozu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
187
0
0
Nevşehir
arkadaşlar davranış bozukluğu rahatsılığım var ne yaptığımı bilmiyorum gülerken çok mutluyken aniden birşey oluyo sanki ben ben değilim karşımdaki kişiyi kırıyorum aniden konu dışına çıkıyoruz gülerken ağlayabiliyorum ağlarkende gülüyorum..tedavi görmeye çalıştım ama oda olmadı ilaç kullandım deli gibi oldum gün boyu uyudum doktorum alışırsın bir müddet sonra dedi ama okula gittiğim için devam ettiremedim zaten durumumdada bi değişiklik olmadı..çok sevdiğim insanlardan bir anda nefret edebiliyorum.nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.üstelik saçlarımıda yoluyorum.sanırım ben bir deliyim..=) insan kendine zarar verirmi ya.bn hep yapmak istemediğim şeyleri yapıyorum.sağlıklı düşünemiyorum.=( benim gibi olanlar warsa lütfen yazsın.şimdiden teşekürler

ılacı ne kadar kullandınki durumunda değişik olmadı demişsinn.O ilaçlarr anca 1 aydan sonra vücutta farkedilir şekildee etki gösterir..En az 1 yıl içmen gerekir bu durumundan kurtulabilmen içinzemuszemus

her yerde diyorum burda da söyleyeceğim psikiyatrik ilaçları doktorunuzun söylediği zamanlarda söylediği şekillerde kullanın ve kendi kendinize sakın kesmeyin.. ve bu ilaçlar hemen birkaç gün kullanmayla etki etmezler..

Bende başedemiyorum hala bununla. 2 yıl ilaç kullandım fakat hala aynııı.. :(:(:(:( Birde üstüne takıntı ve aşırı kıskançlıkta çabası... Kafayı yemek üzereyim herhalde..

Back