• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

impryl kullanlar...

ozlem613453

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
298
60
13
33
Hanımlar doktorum bu takviyeyi önerdi
Çok kimyasal yaşadığım için
Bugün aldım ilacı biraz da fiyatı pahaliymis
Kullanan memnun kalan varmi aranızda..

Ben kullanıyorum. 2.kutudayım. Doktorum yumurta kalitesi için önerdi. Yaninda magnezyum ve d vit.kullaniyorum. Demir düşüklüğünden dolayı da demir hapı.
Bana da önerdi ama henüz içmedim
Salı kontrolüm var siz ne zaman içmeye başladınız yani bir saati yada başlama günü var mı
Birde böyle aylarca alınacak gibi değil ya doktorun fiyatı ile aylık 5 bin buluyo😬

Bana da önerdi ama henüz içmedim
Salı kontrolüm var siz ne zaman içmeye başladınız yani bir saati yada başlama günü var mı
Birde böyle aylarca alınacak gibi değil ya doktorun fiyatı ile aylık 5 bin buluyo😬
Bayağı pahali maalesef. Ben 17 ocaktan beri içiyorum. İkinci kutuya geçtim. Devamlılık arz etmesi gerekiyor ki etki etsin. Bir saati yok. Günde bir kere alıyorsunuz. Başlama günü de yok. Vitamin olduğu için etkisi 3 aylık bazda değerlendiriliyor.

Bayağı pahali maalesef. Ben 17 ocaktan beri içiyorum. İkinci kutuya geçtim. Devamlılık arz etmesi gerekiyor ki etki etsin. Bir saati yok. Günde bir kere alıyorsunuz. Başlama günü de yok. Vitamin olduğu için etkisi 3 aylık bazda değerlendiriliyor.
Evet maalesef
Peki siz de olumlu etkileri olmaya başladı mı

Kimyasal sebepi neyms
Net bir sebeb diyemiyor gittiğim hiçbir dr
Genetik testte pıhtılaşma yatkınlık çıktı ama çoğu dr onemsemedi

Benim 1 düşükle beraber 7kimyasal oldu
Şuan gittiğim dr özel bir klinikte o da bana senin tuplerde bir sıkıntın olduğu ve kist görünce de her ay çatlama olmadığını söyledi
Normalde adetin 4.gunu gidip klomen başlayacaktı ama dr şehir dışına çıktı
Mecbur onu bekliyorum bende

Hanımlar doktorum bu takviyeyi önerdi
Çok kimyasal yaşadığım için
Bugün aldım ilacı biraz da fiyatı pahaliymis
Kullanan memnun kalan varmi aranızda..
Kimyasal sebepi neyms
Net bir sebeb diyemiyor gittiğim hiçbir dr
Genetik testte pıhtılaşma yatkınlık çıktı ama çoğu dr onemsemedi

Benim 1 düşükle beraber 7kimyasal oldu
Şuan gittiğim dr özel bir klinikte o da bana senin tuplerde bir sıkıntın olduğu ve kist görünce de her ay çatlama olmadığını söyledi
Normalde adetin 4.gunu gidip klomen başlayacaktı ama dr şehir dışına çıktı
Mecbur onu bekliyorum bende
Çok olmuş ben tüp bebek ile ilkkinde kimyasal oldu ozmn pıhtılaşma bakildi kanlara ayri genetiklere bakıldı bisy çıkmadı

Anladim
Genelde 1den fazla kimyasal gebelik geçirenlere bakılıyor ama net bir sebebi yok bence
Hatta bazı dr lar düşük olarak bile görmüyor

Anladim
Genelde 1den fazla kimyasal gebelik geçirenlere bakılıyor ama net bir sebebi yok bence
Hatta bazı dr lar düşük olarak bile görmüyor
Evet benim arkadaşım 3 kere yaşadı. Dr tüp bebek dedi. Ama o aşılama olmak istediği için başka dra gideyim dedi.

Back