- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
- Konu Sahibi Ezel yavuz
arkadaslar aranizda imprly takviye edici gidayi kullanan var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tup bebek tedavisi sirasinda argifertil kullandim argifertil bitince bulamadim tekrar getirtemedi eczane muadili olarak impryl verdi doktorum 1 kutuda impryl kullandimarkadaslar aranizda imprly takviye edici gidayi kullanan var mi?
yani cok mu iyi faydasini gordunuz muTup bebek tedavisi sirasinda argifertil kullandim argifertil bitince bulamadim tekrar getirtemedi eczane muadili olarak impryl verdi doktorum 1 kutuda impryl kullandim
Yani alt tarafi vitamin nasi bi faydasini gorebilirim bilmiyorum ki ilk defa yumurtam olustu toplandi. Zaten opu sonrasi bidaha kullanmadimyani cok mu iyi faydasini gordunuz mu
Yani alt tarafi vitamin nasi bi faydasini gorebilirim bilmiyorum ki ilk defa yumurtam olustu toplandi. Zaten opu sonrasi bidaha kullanmadim
Yani bilmem cok iyi diyemem cunku ultra biseyini gormedim alt tarafi vitamin yaniyani cok mu iyi faydasini gordunuz mu
Yok ben transferimi oldjm bekliyorum ama gebelikle o vitaminin ne alakasi var ki surecte kullanilmiyor zaten sadece yumurta toplamadan once kullaniliyorgebelik elde ettiniz mi
Acikcasi ben gebelikle alakali bole vitaminlerin faydasi oldugunu dusunmuyorum alt tarafi vitamin sadece saglikli olmamizi saglar diye dusunuyorumgebelik elde ettiniz mi
Yani alt tarafi vitamin nasi bi faydasini gorebilirim bilmiyorum ki ilk defa yumurtam olustu toplandi. Zaten opu sonrasi bidaha kullanmadim
o yumurta gelistirici dedi doktorumAcikcasi ben gebelikle alakali bole vitaminlerin faydasi oldugunu dusunmuyorum alt tarafi vitamin sadece saglikli olmamizi saglar diye dusunuyorum
Hangi doktor dedi onu acaba vitamin ogebelik
o yumurta gelistirici dedi doktorum
Yumurtalara iyi gelen bi vitamin ama yumurta gelistirici degil kesinliklegebelik
o yumurta gelistirici dedi doktorum
evet vitamin ama yumurta gelisimine de destekHangi doktor dedi onu acaba vitamin o
Hayir yumurta gelisimine destek degilevet vitamin ama yumurta gelisimine de destek
Hamilelerde kullaniyo folik asitte oldugi icin icinde. Ayrica esim bile kullandievet vitamin ama yumurta gelisimine de destek