Merhaba bayanlar daha önce soruldumu bilmiyorum göremedim böyle bir başlık.
Bwn düzenli adet gören biriyim ve adet dönemim çok kötü geçer (günde bikaç kere bez değiştiririm) 27 şubatta adetim bitti ve 10gün kala korunmadan ilişki oldu. Adetime 3gün kala kahverengi akıntı geldi ertesi gün kırmızı geldi akıntı ile beraber ve bugün 3üncü gün sadece kahvr rengi kan/akıntı var. Normalde bugün adet günüm olması gerekti test yaptım negative çıkdı. Bulantı baş agrıaı ve karnımda agrı ve kramp var. Böyle birşey yaşayan varmı. Yurt dışındayım doktora gidecegim ama birşey yapmazlar kan testine yolla desem onun içinde 2 3 hafta ugraşırım kesin. O yüzden sizinde tecrubelerinizden faydalanmak istedim
bence adet oluyorsun ama sökülememiş. implantasyon genelde pembe veya kahverengi olur 1-2 gün sürer. senin kırmızıya dönmüş. ama yine de devamı gelmezse yarın falan testi tekrarla
bence adet oluyorsun ama sökülememiş. implantasyon genelde pembe veya kahverengi olur 1-2 gün sürer. senin kırmızıya dönmüş. ama yine de devamı gelmezse yarın falan testi tekrarla
Teşekkür ederim cevap için. Kırmızı sadece 2inci gün oldu akşamına tekrar kahve rengiydi. Bezi değiştirmesem de olur sadece peçete ile silince görülüyor. Planlı değil olmasada üzülmem ama ilk defa olunca aceba dedim bu neyin nesi hiç böyle olmadı daha önce.
Teşekkür ederim cevap için. Kırmızı sadece 2inci gün oldu akşamına tekrar kahve rengiydi. Bezi değiştirmesem de olur sadece peçete ile silince görülüyor. Planlı değil olmasada üzülmem ama ilk defa olunca aceba dedim bu neyin nesi hiç böyle olmadı daha önce.
Benimde yerleşme kanamam 2 gün olmuştu kuzum tam adet günümde gelmişti leke şeklinde pembemsi kahverengiydi çamasırıma geçmişti ondan sonra sadece sildigimde geliyordu leke şeklinde sonra kesilde bende pko var adetim sökülemedi herhalde diye bekledim 10 gün baktım gelen giden yok kan testi yaptırdım pozitifti
Mevsimsel olur, sıkıntı stresten olur ilsc kullandiysa olur birde gebelik düşünmeye başladıysan o da etkilet canım.
Allah hakkinda hayırlısını nasip etsin inşallah
Mevsimsel olur, sıkıntı stresten olur ilsc kullandiysa olur birde gebelik düşünmeye başladıysan o da etkilet canım.
Allah hakkinda hayırlısını nasip etsin inşallah