İmplantasyon yerleşme kanaması

Hım anladım canım bende olmadı hiç istersen tekrar idrar testi yap yaptınmı
Yok canım yapmadım ama beklemeyi düşünüyorum pazartesi yada salı günü yaparım eğer adet olmazsam

Anladım canım rabbim hakkında hayırlısını verdin hayırlısıyla istediğin bebişiç nasip etsin haber et yptığında

Hamile misiniz

Sizin kaç gün sürdü
Adetten 2 gün önce gelmişti
Kaç gün sürdü
Reglime 3 4 gun kala kahverengi akintim oldu.
Kaç gün sürdü acaba
Benim bu ikinci gün
Simdi yapsam cikarmi yoksa sabah idrariylami yapsam?
Hanile misiniz
Hamile misiniz
Benimde adetime 3 gün var dün gece çok açık pembe peçete ile silince geldi pes koydum dahada birşey gelmedi acaba bu yerleşme kanamasımı adetlerim düzenli
Hamile olabildiniz mi

Kaç gün sürdü acaba

Sizin kaç gün sürdü

Kaç gün sürdü

Kaç gün sürdü acaba
Benim bu ikinci gün

Hanile misiniz

Hamile misiniz

Hamile olabildiniz mi

Kaç gün sürdü acaba[/QUO
benim 2 gün sürdü canım bi gün kırmızı leke geldi ertesi gün kahverengi leke geldi bi defaya mahsus sonra dahada gelmedi şuan 14 haftalık hamileyim şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede sana

Aminnn
Hayırlı bayramlar
Az önce söküldü Benim
Hayırlısı artık :)) yok yere şüphelenmişim

İyi geceler hanımlar bende de yumurtlamadan bir kaç gün sonra açık kahverengi lekelenme oldu ertesi günde açık renk kan geldi yerleşme olabilir mi ? Bu arada pko ymuşum

Merhaba hanimlar. Benim gecmis adet tarihim 10 agustos gelecek adet tarihim 9 eylul.
Yumurtlama tarihimde agustosun 24 undeydi iliski oldu ovulasyon testiyle takip etmistim.
Bugun cok minik findik kadar bir kahverengi leke geldi yerlesme kanamasi olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…