Implantasyon (yerleşme kanaması) yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum

dolunayasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
259
23
68
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar;

yumurtlamanın hemen 10 gün sonrasında şiddetli kasık ağrılarım oluştu belim sanki kopuyor böyle ayaklarımda derman yok sanki sonra pembemsi bir kan gelmeye başladı ama bu kan çok hafif adet kanı mı yerleşme kanaması mı bilemedim...ve idrara sürekli çıkıyorum çıkarken de acaip yanma hissi yaşıyorum..
yardımcı olursanız sevinirim...
bu konuda bilgisi olanlar yaşayanlar sesime kulak verin

idrara cikarken yanma hissi normal deil bi doktora danis ...hamilelikten shupheleniyorusan bi kan tahlili yaptirmanda fayda var

selam canım,, muhtemelen yerleşme kanamasıdır. en kısa zamanda kanda gebelik testi yaptır

selam canım,, muhtemelen yerleşme kanamasıdır. en kısa zamanda kanda gebelik testi yaptır

şuan o kan kesildi yumurtlamanın 10 gün sonrasında olması zaten kafamı karıştıran kısım ki istiyoruz da yani inşallah öyledir
03/03/2014 dan sonra kan testi yaptırcam eğer ki o zamana kadar herhangi bi regl durumu olmazsa sende de böle şeyler olmuşmuydu peki?

yumurtlama sat dan ortalama 14 gün sonra olduğu için normal tatlım. benim yumurtlamadan 11 gün sonra kasık ağrım vardı,bi gün sonra kahverengi lekelenme oldu. tatlım eğer adetin düzenliyse regliden 4 gün önce baktır kan testiyle. eğer tutunamama problemi varsa doktorun yardımcı olabilir. ben şuan heparin kullanıyorum , progestan 200,coraspin ve folic 1 ayrıca. kahverengi lekelenme olduğu için geçen çarşamba günü progesteron iğnesi yapıldı. ben bekleme derim

adet düzensizliğinden dolayı klomen kullandım ilk defa yumurtlama evresinde yumurtam olduğunu ve çatlamaya başladığını söledi doktorum o evreyi kullanmaya çalıştık onun için ztn emin olamıyorum tam 10 gün sonra kana benzer bişey geldi şimdi kesildi 3 martı bekleyin diyor doktor olmazsam kan tahlili yaptırcam bakalım hayırlısı cnm

dilerim bebiş vardır canım benim geçen mayısta yaklaşık 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu kasım ayında da kimyasal gebelik yaşamıştım.. oyüzden erken hareket etmeye çalıştım,biran önce öğrenip ilaçla destek aldım.. sende tetikte ol derim

[SUB][/SUB]
temennilerin için çok teşekkürler cnm Rabbimde sana bebişini sağlıkla sıhhatle versin kucağına inşaAllah bu seferlik bekliyorum vücudumuda tanımaya başladım zaten bidaha sıkıntı olursa bakarım duruma çok sağol

Canım gebelik kanaması olabilir yani yerleşme kanaması fakat yanma varsa iltihaptandır Allah korusun düşüğün en büyük nedeni acil dr a gitmelisin

Son düzenleme:

dikkat et kendine bebiş haberini vermeyi unutma sakın

Canım gebelik kanaması olabilir yani yerleşme kanaması fakat yanma varsa iltihaptandır Allah korusun düşüğün en büyük nedeni acil dr a gitmelisin

iltihaplanmış zaten doktorumla kontakt halindeyim bana monupol verdi gebelik riskim olduğu için tek doz tabikide doktor önerisi dışında kullanılmasın derim gene çok şükür geçti o kan da kesildi bakalım beklemedeyim

Canım yerleşme kanaması olabilir benimde ilişkiden sonra Pespembe bi kan gelmişti bebek denemelerinde ben bi kaç gün sonra kan testi yaptırdım idrarda çıkmadığı için ve hamile olduğumu öğrendim bi kan tahlili yaptırmanda fayda var

canlar hamileyim darısı başınıza olsun inşaAllah size önerim adetiniz geciktikten 3-4 gün sonra önce idrar testi ardından kan testi yaptırın Rabbim Er-Rahim sıfatıyla rahminize bebişlerinizi versin

Cok sevindim saglikla gecsin hamileligin. Bendede idrarda yanma dunde idrarla gelen kan vardı. Bugun doktora gittim.enfeksiyon varmis. Antibiyotikle agri kesici verdi. Hamilelik olmaz heralde budurumda hayirlisi olsun

Cok sevindim saglikla gecsin hamileligin. Bendede idrarda yanma dunde idrarla gelen kan vardı. Bugun doktora gittim.enfeksiyon varmis. Antibiyotikle agri kesici verdi. Hamilelik olmaz heralde budurumda hayirlisi olsun

çok teşekkür ederimm ben de doktor gebelik riski var diye tek dozluk monurol vermişti Allah a çok şükür ki geçti sizin öyle bi riskiniz varsa antibiyotik kullanmamalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…