• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplantasyon yerleşme kanaması

Anladım canım rabbim hakkında hayırlısını verdin hayırlısıyla istediğin bebişiç nasip etsin haber et yptığında ☺️

Kızlar hamileliğinde yerleşme kanaması yaşayanlar ne zaman ve nasıl yaşadılar yazabilerler mi? Bugün 2 kez çamaşırıma sıkıştırdığım peçeteye çizgi şeklinde kahverengi leke geldi. Bu arada regl günüm yarın ve gebelik testim pozitif.
Hamile misiniz

Regle 3-4 gün kala lekelenmem olmuştu benim. Doktora haftaya gideceksen yarın kan verirsin 2 gün sonra tekrar verip takip et kendin sağlıkla yükseldiğini gör için rahatlasın her leke yerlesme olmayabiliyor çünkü, lekelenmende geçer inşallah hayırlısı olsun hakkında
Sizin kaç gün sürdü
Adetten 2 gün önce gelmişti
Kaç gün sürdü
Reglime 3 4 gun kala kahverengi akintim oldu.
Kaç gün sürdü acaba
Benim bu ikinci gün
Simdi yapsam cikarmi yoksa sabah idrariylami yapsam?
Hanile misiniz
Kızlar bende hamileyim çok yeni cuma kanamam başladı.dün acile gittim keseyi gördük fakat benim kanamam bildiginiz adet kani gibi.adet gibi hafif ağrım var.doktor net bi sey demedi.çok afedersiniz pihtili kanamam oldu tıpkı adet gibi.düştü kesin dedim ama kese duruyor.varmi benjm gibi adet goren
Hamile misiniz
Benimde adetime 3 gün var dün gece çok açık pembe peçete ile silince geldi pes koydum dahada birşey gelmedi acaba bu yerleşme kanamasımı adetlerim düzenli
Hamile olabildiniz mi

Canım benimde adetime 2 gün vardı seninki gibi çoook silik çıktı ertesi gün tekrar yaptım tamamen netleşti adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım 185 çıktı adetime 1 hafta varken hem çok açık pembe kan geldi hemde kahverengi leke geldi bende acaba erkenmi adet olucam diye düşünürken bebiş geldi ☺️
Kaç gün sürdü acaba

Sizin kaç gün sürdü

Kaç gün sürdü

Kaç gün sürdü acaba
Benim bu ikinci gün

Hanile misiniz

Hamile misiniz

Hamile olabildiniz mi

Kaç gün sürdü acaba[/QUO
benim 2 gün sürdü canım bi gün kırmızı leke geldi ertesi gün kahverengi leke geldi bi defaya mahsus sonra dahada gelmedi şuan 14 haftalık hamileyim şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede sana

benim 2 gün sürdü canım bi gün kırmızı leke geldi ertesi gün kahverengi leke geldi bi defaya mahsus sonra dahada gelmedi şuan 14 haftalık hamileyim şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede sana
Aminnn
Hayırlı bayramlar
Az önce söküldü Benim
Hayırlısı artık :)) yok yere şüphelenmişim

İyi geceler hanımlar bende de yumurtlamadan bir kaç gün sonra açık kahverengi lekelenme oldu ertesi günde açık renk kan geldi yerleşme olabilir mi ? Bu arada pko ymuşum

Merhaba hanimlar. Benim gecmis adet tarihim 10 agustos gelecek adet tarihim 9 eylul.
Yumurtlama tarihimde agustosun 24 undeydi iliski oldu ovulasyon testiyle takip etmistim.
Bugun cok minik findik kadar bir kahverengi leke geldi yerlesme kanamasi olabilir mi ?

Back
X