Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İmplantasyon yerleşme kanaması
- Konu Sahibi Archpa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 83
- 34
Canım az önce gene leke geldi peçeteye silince kahverengi acaba yerleşme mi halaAynen canım bende öyle yaşadım
- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 83
- 34
Gelen çok az ama internetten araştırdığım kadarıyla ara ara lekelenmeler olurmuşYerleşme 1 kere olur heralde canım sen test yap yinede emin ol
- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 83
- 34
Yok canım yapmadım ama beklemeyi düşünüyorum pazartesi yada salı günü yaparım eğer adet olmazsamHım anladım canım bende olmadı hiç istersen tekrar idrar testi yap yaptınmı
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Hamile misinizKızlar hamileliğinde yerleşme kanaması yaşayanlar ne zaman ve nasıl yaşadılar yazabilerler mi? Bugün 2 kez çamaşırıma sıkıştırdığım peçeteye çizgi şeklinde kahverengi leke geldi. Bu arada regl günüm yarın ve gebelik testim pozitif.
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Sizin kaç gün sürdüRegle 3-4 gün kala lekelenmem olmuştu benim. Doktora haftaya gideceksen yarın kan verirsin 2 gün sonra tekrar verip takip et kendin sağlıkla yükseldiğini gör için rahatlasın her leke yerlesme olmayabiliyor çünkü, lekelenmende geçer inşallah hayırlısı olsun hakkında
Kaç gün sürdüAdetten 2 gün önce gelmişti
Kaç gün sürdü acabaReglime 3 4 gun kala kahverengi akintim oldu.
Benim bu ikinci gün
Hanile misinizSimdi yapsam cikarmi yoksa sabah idrariylami yapsam?
Hamile misinizKızlar bende hamileyim çok yeni cuma kanamam başladı.dün acile gittim keseyi gördük fakat benim kanamam bildiginiz adet kani gibi.adet gibi hafif ağrım var.doktor net bi sey demedi.çok afedersiniz pihtili kanamam oldu tıpkı adet gibi.düştü kesin dedim ama kese duruyor.varmi benjm gibi adet goren
Hamile olabildiniz miBenimde adetime 3 gün var dün gece çok açık pembe peçete ile silince geldi pes koydum dahada birşey gelmedi acaba bu yerleşme kanamasımı adetlerim düzenli
Kaç gün sürdü acabaCanım benimde adetime 2 gün vardı seninki gibi çoook silik çıktı ertesi gün tekrar yaptım tamamen netleşti adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım 185 çıktı adetime 1 hafta varken hem çok açık pembe kan geldi hemde kahverengi leke geldi bende acaba erkenmi adet olucam diye düşünürken bebiş geldi
- 8 Ağustos 2015
- 1.854
- 2.317
- 133
Evet :)Hamile misiniz
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Ne güzel :))Evet :)
Allah bağışlasın
Bnm karnım acaip ağrıyo
Keşke yerleşme olsa ama pek de umudum yok
- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
15.haftaya kadar ara ara lekelenmelerim oldu sonra bitti.Sizin kaç gün sürdü
Kaç gün sürdü
Kaç gün sürdü acaba
Benim bu ikinci gün
Hanile misiniz
Hamile misiniz
Hamile olabildiniz mi
Kaç gün sürdü acaba
- 20 Ekim 2015
- 254
- 256
- 53
benim 2 gün sürdü canım bi gün kırmızı leke geldi ertesi gün kahverengi leke geldi bi defaya mahsus sonra dahada gelmedi şuan 14 haftalık hamileyim şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede sanaSizin kaç gün sürdü
Kaç gün sürdü
Kaç gün sürdü acaba
Benim bu ikinci gün
Hanile misiniz
Hamile misiniz
Hamile olabildiniz mi
Kaç gün sürdü acaba[/QUO
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Aminnnbenim 2 gün sürdü canım bi gün kırmızı leke geldi ertesi gün kahverengi leke geldi bi defaya mahsus sonra dahada gelmedi şuan 14 haftalık hamileyim şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede sana
Hayırlı bayramlar
Az önce söküldü Benim
Hayırlısı artık :)) yok yere şüphelenmişim
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Teşekkür ederimmm15.haftaya kadar ara ara lekelenmelerim oldu sonra bitti.
- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- 298
1 gun bile degilSizin kaç gün sürdü
Kaç gün sürdü
Kaç gün sürdü acaba
Benim bu ikinci gün
Hanile misiniz
Hamile misiniz
Hamile olabildiniz mi
Kaç gün sürdü acaba