- 8 Ağustos 2015
- 1.854
- 2.317
- 133
Reglin geçeli kaç gün oldu?Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglin geçeli kaç gün oldu?Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Hiç olmadı canımReglin geçeli kaç gün oldu?
İlk gün ve kese mi gördü dr ben hiç bişe anlamadım. 6. Haftada keseyi göremeyen var canım. Ben reglimin 4 ya da 5. Gününde görebildim ki ben erken görenlerdenim onda bile çok ama çoook küçüktüHiç olmadı canım
Regl günüm bugündü
Sökmedi hâlâ
Normalde şakır şakır olur ilk gün
Ha bir de ben reglimden 1 gün önce kahverengi çizgi gördüm bide regl günümde. O da yerleşme kanamasıymış senin de öyle olabilir. 5 gün sonra dr a görün çok erken henüz inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinHiç olmadı canım
Regl günüm bugündü
Sökmedi hâlâ
Normalde şakır şakır olur ilk gün
Yoooİlk gün ve kese mi gördü dr ben hiç bişe anlamadım. 6. Haftada keseyi göremeyen var canım. Ben reglimin 4 ya da 5. Gününde görebildim ki ben erken görenlerdenim onda bile çok ama çoook küçüktü
Amin canım ama doktora gerek kalacağını sanmamHa bir de ben reglimden 1 gün önce kahverengi çizgi gördüm bide regl günümde. O da yerleşme kanamasıymış senin de öyle olabilir. 5 gün sonra dr a görün çok erken henüz inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Ay pardon ya başkasının yazısıyla birleştirmişim kafamda. biri de keseyi gördük yazmış senin yazından önce. Yerleşme de olabilir hiç belli olmaz beklemen lazım çok erken henüz. Benim de ilk gün az sonraki günlerde çok geldiği oluyordu ya da ilk gün çok yoğun olduğu zamanlar da. Bunu ayırt etmek çok zor. Böyle durumlarda zaman biraz yavaş geçiyor ama inan ki hiç belli olmaz belki yerleşmedirAmin canım ama doktora gerek kalacağını sanmam
Yarın söker maalesef
İnşallah canımAy pardon ya başkasının yazısıyla birleştirmişim kafamda. biri de keseyi gördük yazmış senin yazından önce. Yerleşme de olabilir hiç belli olmaz beklemen lazım çok erken henüz. Benim de ilk gün az sonraki günlerde çok geldiği oluyordu ya da ilk gün çok yoğun olduğu zamanlar da. Bunu ayırt etmek çok zor. Böyle durumlarda zaman biraz yavaş geçiyor ama inan ki hiç belli olmaz belki yerleşmedir
İmplantasyonds olabilir test yap bugün silik ya da kırmızı çıkarsa hanilesindir belli olur zaten ben 4 gün önce yapmıştım silik çıkmıştı. Regl günümde ve bi gün öncesinde yaptım kıpkırmızı çıktıMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Hamişli günleriniz olsun inşallah.
Birşey soracağım benim adet günüm yarın ama dün kahverengi leke geldi sadece peçeteye silince 2 kez geldi ama iç çamaşırıma felan birşey gelmiyor yok yani neyse bugün hiç leke felan Yok yarın adet günüm sizce üstüne görme yaşıyor olabilirmiyim ?
Sabah yaptım canım testte bişe çıkmadı ama bu yerleşme kanaması ise şuan testte çıkmaması normal değil mi yeni yerleşiyor diye senin nasıl olmultu canım ?İmplantasyonds olabilir test yap bugün silik ya da kırmızı çıkarsa hanilesindir belli olur zaten ben 4 gün önce yapmıştım silik çıkmıştı. Regl günümde ve bi gün öncesinde yaptım kıpkırmızı çıktı
Regl günün yarın eğer gebelik olsaydı çıkardı silik bile olsa.Sabah yaptım canım testte bişe çıkmadı ama bu yerleşme kanaması ise şuan testte çıkmaması normal değil mi yeni yerleşiyor diye senin nasıl olmultu canım ?
Böyle çıktı sabah yaptımRegl günün yarın eğer gebelik olsaydı çıkardı silik bile olsa.
Negatif ama regliniz düzensizse geç döllenmede olabilir bence 4-5 gün sonra testi tekrarlayınBöyle çıktı sabah yaptım
Canım normal de düzenli 30 günde bi olurum geçen ay 26. Gün oldum ilk kez adet bende şaşırdım hatta eğer yeni yerleşmişse zaten idrar testinde çıkmazNegatif ama regliniz düzensizse geç döllenmede olabilir bence 4-5 gün sonra testi tekrarlayın
Canım benimde adetime 2 gün vardı seninki gibi çoook silik çıktı ertesi gün tekrar yaptım tamamen netleşti adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım 185 çıktı adetime 1 hafta varken hem çok açık pembe kan geldi hemde kahverengi leke geldi bende acaba erkenmi adet olucam diye düşünürken bebiş geldiBöyle çıktı sabah yaptım[/QUOTE
Ayyy inşallah benim De seninki gibi oluyordur canım Bebişim benimledir inşallahCanım benimde adetime 2 gün vardı seninki gibi çoook silik çıktı ertesi gün tekrar yaptım tamamen netleşti adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım 185 çıktı adetime 1 hafta varken hem çok açık pembe kan geldi hemde kahverengi leke geldi bende acaba erkenmi adet olucam diye düşünürken bebiş geldi
Canım bilemedimki benim adet düzensizliğim bardı bazen 40 günü bile buluyordu adet olmam o yüzden bişe diyemeyeceğim bide bende çok kasık ağrısı oldu tek tarafımda hatta ağrıdan doktora gitmiştim sendede oluyormuAyyy inşallah benim De seninki gibi oluyordur canım Bebişim benimledir inşallah
Adet günüm bugün adet olmadım henüz inşallah olmam test yapmadım dedim azıcık bekleyeyim hem adetim geçsin bi kaç gün hem de daha net olur inşallah.
Canım normal de ben 30 günde bir adet olurum geçen ay 26. Günde adet oldum belki de Bebişim yerini hazırladı geçen ay.
Sence adetimi geçen aya göremi ayarlamam lazım yoksa önceden 30 gün olduğu gibi mi hesaplamalıyım?
Benim sağ da oluyor ağrı hatta leke geldiğin de sağ kasığım çok fena ağrıyordu şimdi hafif sağ kaşık ağrısı bel ağrım ve göğüs hassasiyetim varCanım bilemedimki benim adet düzensizliğim bardı bazen 40 günü bile buluyordu adet olmam o yüzden bişe diyemeyeceğim bide bende çok kasık ağrısı oldu tek tarafımda hatta ağrıdan doktora gitmiştim sendede oluyormu