- 8 Ağustos 2015
- 1.854
- 2.317
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regl e 2 3 gun kala 2 damla seklinde pembemsi renkte olmustuKızlar hamileliğinde yerleşme kanaması yaşayanlar ne zaman ve nasıl yaşadılar yazabilerler mi? Bugün 2 kez çamaşırıma sıkıştırdığım peçeteye çizgi şeklinde kahverengi leke geldi. Bu arada regl günüm yarın ve gebelik testim pozitif.
Tesekkürler canım sabah gitcem kan vermeyeRegle 3-4 gün kala lekelenmem olmuştu benim. Doktora haftaya gideceksen yarın kan verirsin 2 gün sonra tekrar verip takip et kendin sağlıkla yükseldiğini gör için rahatlasın her leke yerlesme olmayabiliyor çünkü, lekelenmende geçer inşallah hayırlısı olsun hakkında
Canım benden çizgi şekilde kahverengi leke geldi 2 kez. Çok ama çok ince şekilde. Herkeste değişiklik gösterebilir sen bi test yap benceBende bu konuda bilgi istiyorum.bende adetim bu gun iki uc gundur kahverengi lekelenmem var.leke azmi gelmeli?bende az geliyor ama devamli var
Simdi yapsam cikarmi yoksa sabah idrariylami yapsam?Canım benden çizgi şekilde kahverengi leke geldi 2 kez. Çok ama çok ince şekilde. Herkeste değişiklik gösterebilir sen bi test yap bence
Ben sabah idrarı ile de yaptım akşamda yaptım valla sonuç değişmiyor bence :) sen yinede sabah yap hem belki beta yükselir hamileysen çizgi daha belli olur gün geçtikçeSimdi yapsam cikarmi yoksa sabah idrariylami yapsam?
Yaptim kocaman neqativBen sabah idrarı ile de yaptım akşamda yaptım valla sonuç değişmiyor bence :) sen yinede sabah yap hem belki beta yükselir hamileysen çizgi daha belli olur gün geçtikçe
Canım sıkma canını olur mu Allahtan ümit kesilmezYaptim kocaman neqativ
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmediRegle 3-4 gün kala lekelenmem olmuştu benim. Doktora haftaya gideceksen yarın kan verirsin 2 gün sonra tekrar verip takip et kendin sağlıkla yükseldiğini gör için rahatlasın her leke yerlesme olmayabiliyor çünkü, lekelenmende geçer inşallah hayırlısı olsun hakkında
1günden fazla da sürebilir. Kan testi yapmanızda fayda var.Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer