• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplantasyon yerleşme kanaması

Archpa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
1.854
2.317
133
Kızlar hamileliğinde yerleşme kanaması yaşayanlar ne zaman ve nasıl yaşadılar yazabilerler mi? Bugün 2 kez çamaşırıma sıkıştırdığım peçeteye çizgi şeklinde kahverengi leke geldi. Bu arada regl günüm yarın ve gebelik testim pozitif.

Evet o dönemlerde oluyor lakin yinede her leke yerleşme olmayabilir doktora görün derim ben

Kızlar hamileliğinde yerleşme kanaması yaşayanlar ne zaman ve nasıl yaşadılar yazabilerler mi? Bugün 2 kez çamaşırıma sıkıştırdığım peçeteye çizgi şeklinde kahverengi leke geldi. Bu arada regl günüm yarın ve gebelik testim pozitif.
regl e 2 3 gun kala 2 damla seklinde pembemsi renkte olmustu

Regle 3-4 gün kala lekelenmem olmuştu benim. Doktora haftaya gideceksen yarın kan verirsin 2 gün sonra tekrar verip takip et kendin sağlıkla yükseldiğini gör için rahatlasın her leke yerlesme olmayabiliyor çünkü, lekelenmende geçer inşallah hayırlısı olsun hakkında

Regle 3-4 gün kala lekelenmem olmuştu benim. Doktora haftaya gideceksen yarın kan verirsin 2 gün sonra tekrar verip takip et kendin sağlıkla yükseldiğini gör için rahatlasın her leke yerlesme olmayabiliyor çünkü, lekelenmende geçer inşallah hayırlısı olsun hakkında
Tesekkürler canım sabah gitcem kan vermeye

Bende bu konuda bilgi istiyorum.bende adetim bu gun iki uc gundur kahverengi lekelenmem var.leke azmi gelmeli?bende az geliyor ama devamli var

Bende bu konuda bilgi istiyorum.bende adetim bu gun iki uc gundur kahverengi lekelenmem var.leke azmi gelmeli?bende az geliyor ama devamli var
Canım benden çizgi şekilde kahverengi leke geldi 2 kez. Çok ama çok ince şekilde. Herkeste değişiklik gösterebilir sen bi test yap bence

Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Selam kızlar
Kırmızı değil .

Kırmızı değil .
1günden fazla da sürebilir. Kan testi yapmanızda fayda var.

Kızlar bende hamileyim çok yeni cuma kanamam başladı.dün acile gittim keseyi gördük fakat benim kanamam bildiginiz adet kani gibi.adet gibi hafif ağrım var.doktor net bi sey demedi.çok afedersiniz pihtili kanamam oldu tıpkı adet gibi.düştü kesin dedim ama kese duruyor.varmi benjm gibi adet goren

Back
X