GERİ çekilme şeklinde korunuyorduk canım. Bebek düşünmeye başlayınca korunmayı bıraktık.Bencede yerleşme kanaması olabilir. Ya da hormonel yöntemle korunuyorsaniz önceden vücut dengesi bozulmuş da olabilir
Normalde regl tarihlerim duzenlidir. Sadece geçen ay gecikme yaşadım. Şöyle bi durum var bazen mevsimsel durum stres vs gecikme olabiliniyor onu normal karşılıyorum fakat erken olmaya bi anlam veremedim 4 haziranda yıkandim sonrasında ilişki oldu 15 haziranda da leke oldu adet tarihime daha var normalde..kahverengi lek kırmızıya dönük akıntı ama adet gb hissetmedigim için şaşkınım. Yoğun olmuyorum.kaç günde bir oluyorsunuz? yumurtlama kanaması da olabilir evet
anladım peki 15 hazirana kadar yumurtlama akıntısı yaşadınız mı?Normalde regl tarihlerim duzenlidir. Sadece geçen ay gecikme yaşadım. Şöyle bi durum var bazen mevsimsel durum stres vs gecikme olabiliniyor onu normal karşılıyorum fakat erken olmaya bi anlam veremedim 4 haziranda yıkandim sonrasında ilişki oldu 15 haziranda da leke oldu adet tarihime daha var normalde..kahverengi lek kırmızıya dönük akıntı ama adet gb hissetmedigim için şaşkınım. Yoğun olmuyorum.
Evet sefaf akintim olmustu birazda beyaz.ilişkinin olduğu günler akintimin olduğu günlerdi. İlişki gün aşırı oldu. En son iliskiden sonraki gün kahvereng akıntm oldu sonrasıda böyle.anladım peki 15 hazirana kadar yumurtlama akıntısı yaşadınız mı?
yumurtlama akıntısı değil o zaman. umutlandırmak istemem de hamile olabilirsin insallah öyledir canım Rabbim gönlüne göre versinEvet sefaf akintim olmustu birazda beyaz.ilişkinin olduğu günler akintimin olduğu günlerdi. İlişki gün aşırı oldu. En son iliskiden sonraki gün kahvereng akıntm oldu sonrasıda böyle.
Teşekkürler canım sağol. Başka bi vajinal sorun olmasında ondan endişem kismetimizi yasiycaz nede olsa.yumurtlama akıntısı değil o zaman. umutlandırmak istemem de hamile olabilirsin insallah öyledir canım Rabbim gönlüne göre versin
aynen öyle baktın hamile değilsin dr gidersin. ama öyle bir durum olduğunu zannetmiyorum benTeşekkürler canım sağol. Başka bi vajinal sorun olmasında ondan endişem kismetimizi yasiycaz nede olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?