• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplantasyon üstüne görme yerlesme kanamasi nedirrrrrr??

afife89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
176
117
103
35
Merhaba arkadaşlar çok fazla konu açan aktif biri değilim. Fakat mecbur kaldım. Hamilelik için bu ay korunmasız ilişki oldu eşimle. Daha regl tarihime 10 11 gün varken önce kahverengi akıntı sonrasinda koyu kirmizya yakın akintim oldu.ped kullanmiyorum sadece peçete yeterli oluyor.normalde adet oldugumda yoğun olur.sancım olur herkes gb ama bu öyle değil. Sıvı gb akıntı oldu. Sıcak bastı iştahım kesildi. 2 gündür az az akintim oluyor bu şekilde. Tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi bu yerleme kanaması m acaba yoksa regl mi oluyorum regl için erken ben için 27 mayısta olmuştum. Sizce bu nedir.test yapmadım bitmesini bekliyorum :/

yerleşme kanaması olabilir ama idrarda en az 3-4 gün sonra çıkar. imkanın varsa kan testi yaptırabilirsin

Bencede yerleşme kanaması olabilir. Ya da hormonel yöntemle korunuyorsaniz önceden vücut dengesi bozulmuş da olabilir

Yumurtlama kanaması olabilir

Bencede yerleşme kanaması olabilir. Ya da hormonel yöntemle korunuyorsaniz önceden vücut dengesi bozulmuş da olabilir
GERİ çekilme şeklinde korunuyorduk canım. Bebek düşünmeye başlayınca korunmayı bıraktık.

kaç günde bir oluyorsunuz? yumurtlama kanaması da olabilir evet
Normalde regl tarihlerim duzenlidir. Sadece geçen ay gecikme yaşadım. Şöyle bi durum var bazen mevsimsel durum stres vs gecikme olabiliniyor onu normal karşılıyorum fakat erken olmaya bi anlam veremedim 4 haziranda yıkandim sonrasında ilişki oldu 15 haziranda da leke oldu adet tarihime daha var normalde..kahverengi lek kırmızıya dönük akıntı ama adet gb hissetmedigim için şaşkınım. Yoğun olmuyorum.

Normalde regl tarihlerim duzenlidir. Sadece geçen ay gecikme yaşadım. Şöyle bi durum var bazen mevsimsel durum stres vs gecikme olabiliniyor onu normal karşılıyorum fakat erken olmaya bi anlam veremedim 4 haziranda yıkandim sonrasında ilişki oldu 15 haziranda da leke oldu adet tarihime daha var normalde..kahverengi lek kırmızıya dönük akıntı ama adet gb hissetmedigim için şaşkınım. Yoğun olmuyorum.
anladım peki 15 hazirana kadar yumurtlama akıntısı yaşadınız mı?

anladım peki 15 hazirana kadar yumurtlama akıntısı yaşadınız mı?
Evet sefaf akintim olmustu birazda beyaz.ilişkinin olduğu günler akintimin olduğu günlerdi. İlişki gün aşırı oldu. En son iliskiden sonraki gün kahvereng akıntm oldu sonrasıda böyle.

Evet sefaf akintim olmustu birazda beyaz.ilişkinin olduğu günler akintimin olduğu günlerdi. İlişki gün aşırı oldu. En son iliskiden sonraki gün kahvereng akıntm oldu sonrasıda böyle.
yumurtlama akıntısı değil o zaman. umutlandırmak istemem de hamile olabilirsin insallah öyledir canım Rabbim gönlüne göre versin❤️

Kızlar meraba. Ben esimle 21 mayısta korunmasız ılıskı yasadım aynı gun reglımın gelecegını bılerek fakat 1 gun gecıktı normal regl oldum 2-3 gun surer zaten fakat hıc yasamadıgım bısey yasadım adetten 2-3 gun sonra cok az pembe lekelenmem oldu ve sol kasık sancılarım oldu hafıf hafıf daha sonrasında kıst oldugunu dusunerek jonekologa gorundum testler ultrason derken herseyın normal oldugunu fakat adetımın gecıkmesı halınde gebe olabılecegımı soyledı 2 gun once adet oldum ama 1 gun onceden erken geldı... adetten 2 hafta oncesınden gogus ucum falan acımaya baslamıstı... cok kafam karısık

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Hamişli günleriniz olsun inşallah.
Birşey soracağım benim adet günüm yarın ama dün kahverengi leke geldi sadece peçeteye silince 2 kez geldi ama iç çamaşırıma felan birşey gelmiyor yok yani neyse bugün hiç leke felan Yok yarın adet günüm sizce üstüne görme yaşıyor olabilirmiyim ?

Merhaba hanimlar. Benim gecmis adet tarihim 10 agustos gelecek adet tarihim 9 eylul.
Yumurtlama tarihimde agustosun 24 undeydi iliski oldu ovulasyon testiyle takip etmistim.
Bugun cok minik findik kadar bir kahverengi leke geldi yerlesme kanamasi olabilir mi ?Bu arada yumurtlama gunumden bu yana 1 hafta gecti.

Back