• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Implantasyon olabilir miii ???

AdCey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
40
47
38
30
Selam kızlar adetim 8 gun geçti 3 gun önce idrar testi yaptım ve silik çizgi cıktı ertesi gün kan verdim ve negatifti :( bugünde hafif kanama gibi bisey yaşıyorum adet oldum sandım ama orkidimde hiç bisey yok söylemesi ayıp her lavaboya gidişimde peçete sildiğimde hafif kan geliyor anlam veremedim hiç böyle olmazdım. Adetim ilk gün yoğun olurdu acaba yerlesme kanaması olabilir mi lütfen yaşayan varsa yazsın. Böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı

Selam kızlar adetim 8 gun geçti 3 gun önce idrar testi yaptım ve silik çizgi cıktı ertesi gün kan verdim ve negatifti :KK43: bugünde hafif kanama gibi bisey yaşıyorum adet oldum sandım ama orkidimde hiç bisey yok söylemesi ayıp her lavaboya gidişimde peçete sildiğimde hafif kan geliyor anlam veremedim hiç böyle olmazdım. Adetim ilk gün yoğun olurdu acaba yerlesme kanaması olabilir mi lütfen yaşayan varsa yazsın. Böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı
sılık cızgı cıktıktan sonra kanda bellı bı sevıye gorunmelıydı 5 ya da 10 gıbı. kanama değil yerlesme sonrası gelen sey akıntı. kan rengı değil. pembe ve kahve olur. yerlesmeyse bu 10 gun sonra anca cıkar ıdrarda. .bazen gecıkme sonrası kanama boyle olabılıyo gerçi. eger kımyasal gebelık yasadıysan dusuyodu sayı gerı misal 6 ken ıdrarda cıkar ertesı gun 2 e dusmustur kanda 2 dıye negatıf cıkar mısal. ancak oyle olabılır dıye dusundum :bicak: ya da idrar testın hatalı. hakkında hayırlısı olsun :KK68:içinin raahatlaması ıcın bı kac gun gun sonra tekrar yap ıdrar testını.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım çok araştırdım kanda gebelik yerleşmeden sonra çıkıyomus adetim 8 gun geçti acaba yerlesme yeni mi oldu ki off resmen vücudum oyun oynuyor benimle :(

Back