Gebeliğe Hazırlık İmplantasyon olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysnrdmrc

anne olmak istiyor
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
245
81
13
27
Kızlar meraba benim yumurtlama gününden 14 gün snra sabah uyandığmda afedersiniz akıntıyla birlikte pembe renkte bir lekelenme yaşadım. Adet oldm sandım ve ped koydm pedi hiç kirletmemiş tertemizdi. Snra implantasyon geldi aklıma çkardım gelirse farkedeyim diye. Aynı gün 2 saat arayla bir de kahverengi akıntyla karışık geldi ama bunlar peçeteye silince geldi. Snra da bidaha hiç gelmedi. Bi kere daha böyle olmuştum ama ikinci gün adet olmuştum normal. Bu sefer olmadım. Ne dersiniz ihtimal var mı

Hemen bir idrar testi yapmanı öneririm ben de aynısını yaşadım çünkü ve çok şükür :)

Adet değildir. Adet kahverengi başlar pembe başlamaz. Bi test yap bence.

Ayyyy ciddi misin sennnn
Allahım inşallah gönlüne göre versin canım ben kendim aynısını yaşadım 2 gün sürdü yaklaşık evde elimin altında test vardı hiç ümidim yoktu o ay için tek ilişkiyle nasıl oşdu bilmiyorum ama Allah gerçekten hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre versin. Eğer halen adet kanı gelmedi ise bir dene bence ona göre kan testine gidersin

Aynisi banada dün oldu canım ya adete 4 gun kala dün sabah sarımsı bir leke gelmişti öğleden sonra kahverengiye döndü ve oeceteye silince gorunuyordu arada yine geldi ama geceden sabaha kesin adet olurum dedim ama olmadim tuhaf şey adet sancılarım yok sadece slt karnim agiriyor ve sağ kasigim sancıyor okadar adet belirtilerimde vajinam agirirdi bacaklarina kadar sancilanirdim bi heyecan yaptım şimdi ya

Bugun lekelenmem devam etti. Adet gibi değil ama ümidim bitti

Benim de senin gibi adet belitrilerim oluyor ana karnımda huxursuzluk var. Dediğim gibi lekelenmem bugun yine geldi. Ümidim kalmadı bu ay da olmadı

merhaba arkadaşlar. ben 1 hafta gecikmeli adet oldum ama sadece 2 gün sürdü. hiç böyle olmazdı. şu anda da ara ara kasık ağrım ve mide bulantım var. sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

Merhaba kızlar. Adetime daha 1 hafta var ama bugün kahverengi lekelenmem oldu ve ara ara kasık ağrısı oluyor. İdrar testi yaptım ama test çizgisinin olduğu yerde pembelik oluştu. Kafam karıştı. Böyle birşey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…