How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

implantasyon mu dıs gebelik mi?

txixrtxixl kelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.170
11
0
Diğer
daha once dıs gebelık gecırdım .
adetıme 7 gun var
cinsel ilşkiden sonra pembe renklı akıntı geldı
rahımde kasılmalar hıssedıyorum
daha once dıs gebelıkte goguslerım acımamıstı normalde adete 1 hafta kala çok acır rahımde bu tarz kasılmalar kasıkta hafif batmalar hıssetmıstım ilişkiden sonra pembe leke gelmıstı
bir kac gundur ara ara batmalar oluyor
goguslerım acımıyor
dr gıtsem hcg baktırsam suan bana yakın olan bır yer var 50 nın altındakı degere 49.9 olsa bıle degerı yazmıyor negatif dıyor gecen seferkınde oyle olmustu buda benı yanıltıyor

imlantasyon ne zaman olur? nasıl olur

canım bende şaşırdım kaldım kendime 29 nisanda adet oldum 15 mayıstan bu zamana kadar bütün gbelik belirtilerini yaşadım 27 mayısta adet olmam gerekirken olmadım şimdi bugün öğlen koyu bi kanamam oldu ne az ne çok biaz karnım ağrıyor sızlar gibi şimdi anlamadımki implantasyonmu yoksa beklenen adetmi?araştırdım yumurtlamadan 1 hafta onra döllenme olurmuş döllenmeden 10 14 gün sonra yerleşme kanaması olurmuş benim 14.güne tekabül ediyor.ayrıca implantasyon adet kanından farklıymış pembemsi yada koyu kırmızı kahverengi şeklinde süresi kişisel ama adet gibi değil okta nokta şeklinde inş gebeyizdir :Saruboceq:

sanırım benım ımp degıl bıraz benım yumurtlama 21 mayıstı bugun 29 mayıs hafifte leke geldi bugun hala bır damla var ve sol kasıgımda batma oluyor gaz agrısı gıbı belırtıler dıs gebelık gıbı hayırlısı tesekkur ederım yazdıgın ıçın pazartesı dr gıdecegım eger agrım bu gece gecmezse yarın gıdecegım

tırtıl kelebek sana bişey sormak istiyorum dış gebelik geçirmişsin ya acaba dış gebelikte kasık ağrısı ile kanama oluyormu?şimdi benim kanama durduda kasık sancım var böyle iğne batar gibi gerçi bilmiyorumda hamile olup olmadığımı belki adet sancısıdır hiç yaşamadım adet sancısı ama ne bileyim merak işte anne olmak çok istiyorumda.

canım kahverengı leke gelıyo kasıklarında aynen gaz sancıcı gıbı sancı oluyor
bu arada dun dr aradım 3 haftalıkken dıs gebelekı dıyemeyız adetede cevırebılır veya rahım ıçı enf olabılır bakarız salı çarsamba gelırsın gorurum dedı kadın çok ıçımı rahatlatıyor

canım kahverengı leke gelıyo kasıklarında aynen gaz sancıcı gıbı sancı oluyor
bu arada dun dr aradım 3 haftalıkken dıs gebelekı dıyemeyız adetede cevırebılır veya rahım ıçı enf olabılır bakarız salı çarsamba gelırsın gorurum dedı kadın çok ıçımı rahatlatıyor
Merhaba bu yazıyı yazalı 8 yıl geçmiş merak ettim. Bende gebelik testinde pozitif gördüm 11.gun yumurtlamanın. 12.gun leke gelmeye başladı hep kahve .döngü günüm bugün yani 14.gun. 3 gündür ara ara kahve leke geliyo. 12 haziran son sat. Değerim 42.32 çıktı yarından sonra 2.betayi vercem. Merak ettim sizinde böylemi olmuştu. Dış gebelik bilmiyorum o yüzden merak ediyorum

Back