Gebeliğe Hazırlık İmplantasyon kanamasını ne zaman olur????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

missmilkshake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
77
31
88
Kızlar merhaba, İmplantasyon kanaması ne zaman olur??? Adet olmam gereken günden kaç gün sonra test yaptırmalıyım??? Yarın benim normal de regl günüm kasıklarım ağrıyor fakat 3 haftadır da bir göğüs ağrısı ve şişlik.... değişik bir şeyler var vücudum da hissediyorum ama kesin gebeyim de diyemiyorum tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi ????

Kanda hemen cikar belirli periyotlarla kan veriyorsunuz yukselmeye gore birsey soylerler su an gidebilirsiniz

Canım ben hamileyim şuan 3. Ayımdayım. Bende implantasyon kanaması olmadı. Adet günüm 4 gün geçti. İdrar testi aldım silik çizgi çıktı bu şekilde öğrendim. Adet günüm gelmeden çok test yaptım ama negatif çıktı.. döllenme zamanıyla alakalı sanırım

Adetimden 2 gün geçti test yaptım hamileymişim bende de olmadı implantasyon kanaması demek ki herkes de farklı olabiliyor...:))))))

Adetimden 2 gün geçti test yaptım hamileymişim bende de olmadı implantasyon kanaması demek ki herkes de farklı olabiliyor...:))))))
Hadi hayırlı olsun!!! Benim bir kere adetimden 12 gün geçti. Negatif negatif. Deliricem sanmıştım. O ay taşınma stresi, 1 hafta içinde defalarca kilometrelerce yolculuk, iklim değişikliği olmuştu haliyle ondan gecikmişti herhalde!

teşekkür ederim ezgish :))) Çevresel etmenler ve stres bunu en çok etkileyen şeylerden bazıları.....Ben hiç beklemiyordum beklenmedik anda geldi darısı sana inşallah....Var mı bebiş bilmiyorum ama ..:))))

teşekkür ederim ezgish :))) Çevresel etmenler ve stres bunu en çok etkileyen şeylerden bazıları.....Ben hiç beklemiyordum beklenmedik anda geldi darısı sana inşallah....Var mı bebiş bilmiyorum ama ..:))))
Benim bat yarın. Daha bir belirti yok ama umudum da yok pek. Hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…