Merhabalar. Adetime yaklasik 2-3 gun var yaklasik bir saat once agriyla birlikte kahverengi kanamam oldu lekelendi ve gecti suan sanki adet olucakmisim gibi agrim var acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?
adetlerinden önce böyle olmuyorsa büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır. benim de ikinci hamileliğimde adetimden 3-4 gün önce kahverengi akıntı ve az miktarda kanama oldu. sonra kahverengi akıntı bir iki gün sürdü ve geçti. doktor yerleşme kanaması demişti. inşallah hamilesinizdir.Merhabalar. Adetime yaklasik 2-3 gun var yaklasik bir saat once agriyla birlikte kahverengi kanamam oldu lekelendi ve gecti suan sanki adet olucakmisim gibi agrim var acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?
Canim tesekkur ederim sabah uyandim cok agrim vardi koyu kanamam var regl mi acabaçok büyük ihtimal öyledir, koyu ve kahverengi ise endişelenmeyin, kırmızıya dönerse ve artarsa doktora gidin hemen. benim ilk hamileliğimde kanama bile oldu baya ciddi, ama bişey olmadı, progestan verdi doktor..
bir de yediklerinize içtiklerinize dikkat edin; nar, nane ve ıhlamur hariç tüm bitki çayları, hurma..bunlardan uzak durun..
Canim tesekkur ederim sabah uyandim cok agrim vardi koyu kanamam var regl mi acaba
Henuz test yapmamistimtest yaptınız mı? pozitif çıktı mı? çıkmadıysa elbette regl olabilir..
regl olmuşsun canım. ben de yerleşme kanaması diyince ortada pozitif sonuç var sandım..Henuz test yapmamistim
regl olmuşsun canım. ben de yerleşme kanaması diyince ortada pozitif sonuç var sandım..
Insallah canim sende en kisa zamanda hamis kalirsin:)yerleşme kanaması ağrılı olmuyor okuduğum kadarıyla. geçen ay ben yerleşme kanması gördüm, ovulasyunun 10. gününde başladı 3 gün sürdü 1 gün kesildi, ertesi gün regl kanamasına çevirdi, testlerim pozitifti. kimyasal yaşadım kısaca...
yerleşme kanaması normal akıntının pembe-kahve tonlu olanı gibiydi çok açık rekli-şeffafa yakın..kesinlikle kan veya şu kahverengi kanama gibi değildi, baya da az geliyordu, normal akıntı kadar işte..
regl olmuşsunuz ama sonraki aylar için aklınızda bulunsun diye yazdım
hayırlısıyla tez zamanda bebeğiniziz kucağınıza alırsınız inşallah
Cnm tşk ederim sana da çok geçmiş olsun kist olduğunu sanmıyorum ama ağrım devam ediyor ara ara bilmiyorum belki de devam eder kanama. Hayırlısı hakkımızdaMerhaba tugce bende de aynı bulgular vardı dün kontrole gittim maalesef kist varmış sancıya ve adet gecikmesine yol açıyor hemen hemen aynı bulgular lakin sende de aynı şeyler olacak diye birsey yok bence zamanını geçirmeden jinokologa görün iç ultrason da herşey gözüküyor umarım hamilesindir ve benim gibi hayal kırıklığı yaşamazsın kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?