Genelde pembe kahverengi geldigini okudum. Az şekilde. Reglden takribi 1 hafta önce oluyor sanirim. Kan gibi fazlaca degil yani.Aranızda implantasyon kanaması yaşayan varmı arkadaşlar ve regl gününden ne zaman önce nasıl şekilde geldi
Ben bundan önceki gebeligimde yaşamıştım adetten 4 yada 5 gün önce peçeteye silince gelen pas rengi gibi 2 yada 3 gün sürüyorAranızda implantasyon kanaması yaşayan varmı arkadaşlar ve regl gününden ne zaman önce nasıl şekilde geldi
Benim şuanda geliyor ve regl günüme 9 10 gün vardı 2 gündür peceteyle silince geliyor ne kahverengi nede pembe gibi rengi cok pastel renk gibi mat daha önce böyle yaşamadığım için garip geldi yaBen bundan önceki gebeligimde yaşamıştım adetten 4 yada 5 gün önce peçeteye silince gelen pas rengi gibi 2 yada 3 gün sürüyor
Benden suanda hafif sekilde anca peceteyle silince geliyor acaba yerleşme kanaması olabilirmi ki ya kadın dogum bulunduğum yerde yok bilgi alabilcegim kimsede yok internetten baktım baya her kezde farklı Bi şekilde geliyormuş aklıma takıldıGenelde pembe kahverengi geldigini okudum. Az şekilde. Reglden takribi 1 hafta önce oluyor sanirim. Kan gibi fazlaca degil yani.
İnşallah hamilesinizdir cnm kişiden kişiye de değişiklik gösterebiliyorBenim şuanda geliyor ve regl günüme 9 10 gün vardı 2 gündür peceteyle silince geliyor ne kahverengi nede pembe gibi rengi cok pastel renk gibi mat daha önce böyle yaşamadığım için garip geldi ya
Ay inşallah ya rabbim isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasınİnşallah hamilesinizdir cnm kişiden kişiye de değişiklik gösterebiliyor
Bat gecikince teat uygulayın. Yerlesme de olabilir hormonal de.Benden suanda hafif sekilde anca peceteyle silince geliyor acaba yerleşme kanaması olabilirmi ki ya kadın dogum bulunduğum yerde yok bilgi alabilcegim kimsede yok internetten baktım baya her kezde farklı Bi şekilde geliyormuş aklıma takıldı
Onu beklicem günüm gecsin test yapıcam hemenBat gecikince teat uygulayın. Yerlesme de olabilir hormonal de.
Adete 6 gün kala çok az leke şeklinde pembe kan şeklinde yaşadım.. Yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 gün kadar sürmüştü..Aranızda implantasyon kanaması yaşayan varmı arkadaşlar ve regl gününden ne zaman önce nasıl şekilde geldi
Peki azmı gelmişti şuan bende de aynı durum var peceteyle sılınce geliyor anca birde oturunca ccok az iç çamasırıma bulaşıyor regl günüme de var daha test yapsam cıkmaz kesin siz test yaptıysanız ne zaman yapmıştınızAdete 6 gün kala çok az leke şeklinde pembe kan şeklinde yaşadım.. Yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 gün kadar sürmüştü..
Canım ben adete 5 gün kala test yaptım idrar testi hafif silik çıktı.. Gece dayanamadım gittim devlet hastanesi acilde beta baktırdım bir saat sonra sonucum pozitif çıktı.. Kanamam da aynı bahsettiğiniz şekildeydi.. Çok azdı.. Ama sadece sildiğimde geliyordu çamaşjrıma bulaşmadı hiç ama belki de ben bulaşmasına hiç fırsat vermemiştirim sürekli baktığım için ondan olabilirPeki azmı gelmişti şuan bende de aynı durum var peceteyle sılınce geliyor anca birde oturunca ccok az iç çamasırıma bulaşıyor regl günüme de var daha test yapsam cıkmaz kesin siz test yaptıysanız ne zaman yapmıştınız
Ay inşallah dediğin gibidir ya vardır gebelikCanım ben adete 5 gün kala test yaptım idrar testi hafif silik çıktı.. Gece dayanamadım gittim devlet hastanesi acilde beta baktırdım bir saat sonra sonucum pozitif çıktı.. Kanamam da aynı bahsettiğiniz şekildeydi.. Çok azdı.. Ama sadece sildiğimde geliyordu çamaşjrıma bulaşmadı hiç ama belki de ben bulaşmasına hiç fırsat vermemiştirim sürekli baktığım için ondan olabilirİnşallah sende hamilesindir Allah kalbine göre versin
Ayrıca kanda baktırırsan 6 gün kala bir hafta kala bile pozitifse çıkıyor.. Tabi geç döllenme vs olmadıysa ki eğer kanamanız yerleşme kanamasıysa geç döllenme söz konusu değil gibi..
Merhaba benim de adetime 10 gün kala pembe akıntı geldi peçeteye sildikçe ve 3 gün devam etti durdu. Şimdi adetime 5 gün var. Ne zaman idrar testi yapsam çıkarAdete 6 gün kala çok az leke şeklinde pembe kan şeklinde yaşadım.. Yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 gün kadar sürmüştü..
Aslında yapılması gereken adet gününde test yapılması ama ben sabredememiştim.. Ben adetime 5 gün kala yapmıştım silik de olsa çıkmıştı ama kişiden kişiye değişiyor benim betam çok yüksekti çünkü idrar testinde çıkmıştı.. Eğer o kadar yüksek olmasaydı negatif görecektim.. Ama 4 gün kala kan testi yaptırmıştım pozitifti.. Yani demem o ki en sağlam olması için ya gidin kan verin ya da 2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapın... İnşallah hamilesindir Rabbim kalbine göre versin canım yaaaMerhaba benim de adetime 10 gün kala pembe akıntı geldi peçeteye sildikçe ve 3 gün devam etti durdu. Şimdi adetime 5 gün var. Ne zaman idrar testi yapsam çıkar
AnladımAslında yapılması gereken adet gününde test yapılması ama ben sabredememiştim.. Ben adetime 5 gün kala yapmıştım silik de olsa çıkmıştı ama kişiden kişiye değişiyor benim betam çok yüksekti çünkü idrar testinde çıkmıştı.. Eğer o kadar yüksek olmasaydı negatif görecektim.. Ama 4 gün kala kan testi yaptırmıştım pozitifti.. Yani demem o ki en sağlam olması için ya gidin kan verin ya da 2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapın... İnşallah hamilesindir Rabbim kalbine göre versin canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?