• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplantasyon kanaması yaşayanlar azıcık yardım noluuur!!!

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
Selam ablalarım kardeşlerim, 7 aydır anne olmak için uğraşıyorum.. Ama hayatımda ilk defa farklı bir adet dönemi geçiriyorum.. Adetim tam günümde geldi fakat, kahverengi ila açık pembe renklerinde geliyor.. Miktarı da çok az, hafif hafif de sol kasığımda sancı var . Hafiften adet ağrısına benzer bir ağrı da yaşıyorum.. Test yapmaya çekiniyorumm. Önce sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum . Bu deneyimi yaşayanlar var mı aranızda sizce hamile miyim :KK46::anneadayı::KK200: o_O:KK17:

Bugün satdan sonra 37.günüm 5 gün önce adt olmam gerkyrdu olmadm .2 gün önce pedime 2 damla akıntı geldi soluk pembydi snra sari akntm oldu bugnde dunkndn hafif bi akntm oldu adt agrısı gbi ufak ufak agrlrm oluyor gecede ruyamda 2 tane test yapmstm
poztfti ne kadar svnyrdm bugn dayanamyp test yaptm negatf sadce bnim grebldgm 2ci cizgi war allak bullagm

Silik de olsa 2.çizgiyi gördüysen hamile olma ihtimalin çok yüksek canım :) ama ben test yapmaya cesaret edemiyorum, şuan böyle ümitli olmak bile yetiyor bana
chatlak_cadu chatlak_cadu

Bizlere yardımcı olacak denetimli ablalarımız yok mu :/

Korkma yap bence warsada allaha sukur yoksada allaha sukur napalm bzmde imthnımz buyms allah sbr vrsn bzlre

Canim ben ikinci hamileligimde ayni dedigin gibi oldum tam adet gunumde kahve rengi bazen pembe miktari az farkli oldum birer hafta arayla bir gun iki gun devam etti ben yoktur bisey diye umudu yitirmisken acaba niye adet gormuyorum diye doktora gittim ultrasonda bebegimi gordum 10 haftalik olmustu :) birde benim idrar testlerimdede bisey cikmamisti bana gore kesin hamile degildim o anı unutamam umarim istiyorsan sanada nasib eder rabbim

Bugün satdan sonra 37.günüm 5 gün önce adt olmam gerkyrdu olmadm .2 gün önce pedime 2 damla akıntı geldi soluk pembydi snra sari akntm oldu bugnde dunkndn hafif bi akntm oldu adt agrısı gbi ufak ufak agrlrm oluyor gecede ruyamda 2 tane test yapmstm
poztfti ne kadar svnyrdm bugn dayanamyp test yaptm negatf sadce bnim grebldgm 2ci cizgi war allak bullagm
Canım bende kizima gebe olduğumda çizgiyi sadece ben görebilmiçtim hem de adetim 4 gün geçmişti. Meğersem geç dollenmeymis beta hcg 28 cikmisti

Cevaplarınız için tşkler.. Bir de diğer adetlerden farklı olarak sırtım ve bacaklarım çok ağrıyor // kafayı yicem ya ne oldu bu ay

Bu yerleşme kanaması değilde üstüne görme olabilir canım benim yerleşme kanamam mesela regl günüme 10 gün varken çok acık pembe damla damla oldu ..akinti gibi degil

Bu yerleşme kanaması değilde üstüne görme olabilir canım benim yerleşme kanamam mesela regl günüme 10 gün varken çok acık pembe damla damla oldu ..akinti gibi degil

Yerleşme kanaması ile üstüne görme farklı şeyler mi?? İkisi aynı sanıyordum

Kizlar adet günümde acik kahve bir leke yasadim ertesi gun ve adet gecikmemin 6.gününde beyaz yogun kıvamlı akintinin icinde iki damla boyle ip gibi kan gordum idrar testlerim negatif ve dun yani gecikmemin 11.gününde kan testimde negatif :((
Cikmama ihtimali varmidirki
Bur haftadir adet ildum duye lavaboua gdyrm ama yok dakka basi tuvaletim geliyo cok sksmis gibi gdyrm.ama azicik bisey geliyo

Midem bulanıyor gibi oluyor geçiyor bugünde bogazim yanıyor ota çöpe sinir olup duruyorum...

Back