• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Implantasyon kanamasi oldugu gün iliskiye girmek bebege zarar verir mi?

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Merhaba hanımlar, son zamanlar hamilelik belirtileri yaşıyordum çok sık ; göğüs şişliği, göğüs uçlarında koyulaşma , aşırı halsizlik , anı sıcaklık basmasi , bacak ağrıları gibi. Bunları fazla kaale almadim ama dün açık kahverengi bi leke gördüm. Bunu 1 kez yaşadım ve gece ilişkiye girdikten sonra o renkteki akıntının çoğaldığını farkettim. Sabah kaldığında ise tuvalete gittikten sonra açık kırmızı pembemsi bi kan gördüm. Bu kahverengi lekeler implantasyon kanamasi midir ? eğer implantasyon kanamasi ise ilişkiden sonra o rengin pembeye dönüşmesi ilişkiden dolayı bebeğe zarar vermiş olabilir mi? Çok tecrubesizim lütfen bilenler yardımcı olabilir mi ?

Adet donemi mi peki yani bugün beklenen adet günü mu

Ama eminmisin ki yerlesme oldugundan.
Belki sokulecek adetin.

Hayır adet dönemime daha 4 gun var

4 gün öne gelmesi normal

Inşallah bebektir ama.bana nedense adet gibi geld

Benim de hep önce kahverengi sonra kırmızıya döner

Bugün bi duruma bakın bakalım kesilecek mi tamamen kanama

Eğer kesilirse hemen doktora gidin gebelikse allah korusun düşük engelleyici ilaçlar verirler

• Beğen
Reactions: H M
Ama eminmisin ki yerlesme oldugundan.
Belki sokulecek adetin.
Emin değilim, adet de olabilir ama işte korktuğum şey adet olmaması değil . Asıl korktuğum ya implantasyon iken ilişkiye girildiginden dolayi bebeğe zarar gelmesi..

Emin değilim, adet de olabilir ama işte korktuğum şey adet olmaması değil . Asıl korktuğum ya implantasyon iken ilişkiye girildiginden dolayi bebeğe zarar gelmesi..
Oncelikle yerleşmeyse testte pozitif cikar.
Eger degilse zaten hamile degilsinizdir. Korkucak birsey olmaz.

Merhaba hanımlar, son zamanlar hamilelik belirtileri yaşıyordum çok sık ; göğüs şişliği, göğüs uçlarında koyulaşma , aşırı halsizlik , anı sıcaklık basmasi , bacak ağrıları gibi. Bunları fazla kaale almadim ama dün açık kahverengi bi leke gördüm. Bunu 1 kez yaşadım ve gece ilişkiye girdikten sonra o renkteki akıntının çoğaldığını farkettim. Sabah kaldığında ise tuvalete gittikten sonra açık kırmızı pembemsi bi kan gördüm. Bu kahverengi lekeler implantasyon kanamasi midir ? eğer implantasyon kanamasi ise ilişkiden sonra o rengin pembeye dönüşmesi ilişkiden dolayı bebeğe zarar vermiş olabilir mi? Çok tecrubesizim lütfen bilenler yardımcı olabilir mi ?
Test yaptınız mı sonuç nedir?

Back