• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Implantasyon Kanaması Olabilir mi?

cocoa

**
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
34
0
96
Arkadaslar 25 yaşındayım.Bundan 2sene önce pko teşhisi kondu ve doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.Hap sayesinde adetlerim düzene girdi.Daha sonra evlendim hapa devam ettim.Bebek istediğimiz için doğum kontrol hapını ağustosta bıraktım.Lakin bir daha adet olamadım.
Doktorlar bu hapın etkisi normal,gebelik yok dediler,kistim de yoktu.Derken 3ay geçti cok kilo aldım ve doktora gittim.Ultrasonda yine pko çıktı.Adet söktürücü sayesinde adet oldum ve adetin 3.günü yapılan hormon testimde Tsh,LH,e2,prolaktin normal çıktı.Doktor değerler çok güzel dedi ve ilaç vermedi.
20Ocakta adet olmam gerekiyor hesaplarıma göre.ama adetimden 7gün evvel pembe,kırmızı renkte sümüksü yapıda akıntım oldu 2gün boyunca.Ardından kahverengi bulanık lekelenmeler oldu.Kasıklarım ağrıyor ve hafif göğüs uclarım acıyor.Bu lekeler neyin nesidir arkadaslar üstüne görme olabilir mi?
Lütfen yardım edin..

Arkadaslar 25 yaşındayım.Bundan 2sene önce pko teşhisi kondu ve doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.Hap sayesinde adetlerim düzene girdi.Daha sonra evlendim hapa devam ettim.Bebek istediğimiz için doğum kontrol hapını ağustosta bıraktım.Lakin bir daha adet olamadım.
Doktorlar bu hapın etkisi normal,gebelik yok dediler,kistim de yoktu.Derken 3ay geçti cok kilo aldım ve doktora gittim.Ultrasonda yine pko çıktı.Adet söktürücü sayesinde adet oldum ve adetin 3.günü yapılan hormon testimde Tsh,LH,e2,prolaktin normal çıktı.Doktor değerler çok güzel dedi ve ilaç vermedi.
20Ocakta adet olmam gerekiyor hesaplarıma göre.ama adetimden 7gün evvel pembe,kırmızı renkte sümüksü yapıda akıntım oldu 2gün boyunca.Ardından kahverengi bulanık lekelenmeler oldu.Kasıklarım ağrıyor ve hafif göğüs uclarım acıyor.Bu lekeler neyin nesidir arkadaslar üstüne görme olabilir mi?
Lütfen yardım edin..

canım ben de bi ara pko derdiyle uğraştım bilirim ne olduğunu maalesef bizim gibilerin en büyük sıkıntısı adetten önce yaşanan lekelenmedir. gerçi senin adetine de var daha ama belli olmaz. yalnız şu kadarını deyim eğer lekelenmeden sonra lekeler tamamen kesilip onun yerine bol akıntın gelirse ve adet günün geçip olmazsan o zaman şüphelen bence.
ama şu an çok umutlanmamakla birlikte ne olur ne olmaz diye kendine dikkat et. yani ağır kaldırma, folik asit kullanıyorsan ona başla, beslenmeni düzene sok vs...

pko falan nedir bilniyorum ama implantasyon kanaması olabilir benimde cunku oldu ama pembe degıl koyu kahve sumuksu az bir kanama olmustu su an 18 haftalık hamişim inşallah gebesindir allah ısteyen herkese nasıp etsın

benimde 21-22sinde başlaması gerekirken 18inde başladı.çok düzenli olurum onun için acaba yerleşme kanamasımı diye düşünüyorum ama sanırım değil çünkü iki gündür devam ediyor.inşallah yanılırım ve bebişim olur

Back