• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İmplantasyon Kanaması mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kartal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
202
59
13
Merhabalar. Adet düzensizliğim vardı fakat eylül ekim ve kasım aylarında gayet düzenli bir şekilde adet oldum. En son 7 kasımda adet gördüm 1 hafta kadar sürdü. Daha sonra adet olmadım. Geçen çarşamba yani 29 ocak akşamı bir parmak boyutunda kahverengi leke geldi bende adet olduğumu düşündüm. Perşembe günü doktora gidip yumurtalık durumumu öğrenmek için kan verdim. Perşembe günüde pede gelmedi fakat birkaç kez peçeteyle silince peçeteyle leke geldi. Cuma günü bir kez peçeteye leke geldi. O güne kadar pede bir kere leke geldi o da ilk gelisiydi zaten. Cuma gününden sonra peceteye de leke gelmedi yani bitti. Bu yaşadığım adet olabilir mi daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Ya da yerleşme kanaması mi? Dün test yaptım negatif çıktı. Dün akşam eşimle birlikte olduk ve canım acıdı gece boyu sanki rahim ağzımda bir yumruk varmış gibiydi şuanda hafif ağrı var rahim ağzımda çok bir problem yok şuan. Sizce gebelik söz konusu olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı lütfen yardımcı olun...

Kimsenin başına böyle bir şey gelmedi mi gerçekten? Yaşadığım şey ne? Farklı bir rahatsızlık mı?

Merhabalar ben cevap vereyim benim 5. Haftamda ağrısız iki üç damla çok açık pembe bi kan gelmişti aslında kanda denmez. Akıntıya benzeyen ama pembe renkli bi sıvı diyeyim. Ama hem idrarda hem kanda çıkmıştı. Belki kistle alakalı bi sorununuz olabilir.

Merhabalar ben cevap vereyim benim 5. Haftamda ağrısız iki üç damla çok açık pembe bi kan gelmişti aslında kanda denmez. Akıntıya benzeyen ama pembe renkli bi sıvı diyeyim. Ama hem idrarda hem kanda çıkmıştı. Belki kistle alakalı bi sorununuz olabilir.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bugün kan verdim yarın net olarak çıkacak gebelik yoksada haftaya çarşamba günü rahim filmi çekileceğim bir sorun varsa orada görünürmuhtemelen tekrar teşekkürler.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bugün kan verdim yarın net olarak çıkacak gebelik yoksada haftaya çarşamba günü rahim filmi çekileceğim bir sorun varsa orada görünürmuhtemelen tekrar teşekkürler.
Rica ederim inşallah bi sorun çıkmaz .

Back