• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplantasyon kanaması mı lütfen yardımm

Deniz2022

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
6
1
1
43
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 7 sinde ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm akşam değerlendirdik. Perşembe cuma (10-11 Haziran)adet olacakmışım gibi sancım oldu. Dün adet günümde akşama doğru uçuk pembe peçeteye gelen bir akıntım oldu. Ped sabaha kadar tertemizdi bugün gene akşam biraz uçuk pembe akıntı geldi ped gene temiz. Akıntıdan sonda sol kaşıkta bıçak saplanır gibi oldu. Şimdi gene çok uçuk pembe akıntı sadece peçeteye geldi. Gittim kan verdim <2 yani negatif en son adetim 24 mayısta başlamıştı. Sizce bu nedir? Adet sökülemiyor olabilir mi? Hep düzenli adet olan birisiyim bilemedim ne oluyor???

Eklentiler

• B425E0EF-B1E9-461E-B799-699B5BA67A64.jpeg
    B425E0EF-B1E9-461E-B799-699B5BA67A64.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 230
Stres kaynaklı. Fazla stres böyle yapıyor. Başka şeylerle uğraş. Kendiliğinden olur.

Stres kaynaklı. Fazla stres böyle yapıyor. Başka şeylerle uğraş. Kendiliğinden olur.
Haklısınız ama eğer bu implantasyon kanaması değilse hayıt çayı içip adetim sökülsün istiyorum. Emin olamadığım için bekliyorum adetim gelmiyor :((

Haklısınız ama eğer bu implantasyon kanaması değilse hayıt çayı içip adetim sökülsün istiyorum. Emin olamadığım için bekliyorum adetim gelmiyor :KK43:(
Kaç gün geciktiniz biraz daha bekleyin öyle doktora gidin muayeneye göre çay ilaç içersiniz

Bugün üçüncü günüm. Koyduğum ped gene tertemiz anlayamadım ilk defa böyle oluyor :KK43:
Bazen hormon düzensizliği olunca öyle oluyor veya stresten benim de öyle olmuştu cuma başlayan lekelenmem salı günü sokulmuştu açıkçası bence yerleşme zannetmiştim siz biraz bekleyin ne olur ne olmaz veya direk doktora gidin muayene eder

Hormon düzensizliği de yapabilir evet haklısınız bilemedim birkaç gün daha bekleyip doktora gitmek en iyisi dediğiniz gibi. Bana yerleşme kanaması gibi geldi ama bhcg çıkmayınca olamaz gibi de.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 7 sinde ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm akşam değerlendirdik. Perşembe cuma (10-11 Haziran)adet olacakmışım gibi sancım oldu. Dün adet günümde akşama doğru uçuk pembe peçeteye gelen bir akıntım oldu. Ped sabaha kadar tertemizdi bugün gene akşam biraz uçuk pembe akıntı geldi ped gene temiz. Akıntıdan sonda sol kaşıkta bıçak saplanır gibi oldu. Şimdi gene çok uçuk pembe akıntı sadece peçeteye geldi. Gittim kan verdim <2 yani negatif en son adetim 24 mayısta başlamıştı. Sizce bu nedir? Adet sökülemiyor olabilir mi? Hep düzenli adet olan birisiyim bilemedim ne oluyor???
Canım bunun bir çok nedeni olabilir .polip yada miyom da ara kanama yapar . Benim servikinal polip vardı mesela o ara kanama yapardı

Back