Peki sizce ne zaman test yapmalıyım ya da kan versem çıkar mı ?Büyük bir ihtimal. Hem kanama olmuş hem ateş düşmesi var. Bence ihtimal çok yüksek :)
Büyük ihtimal yerleşme düşüşü. Çok gördüm burda böyle olup hamile olan. Şuan 8.gün ise 11-12 gün yapsan varsa çıkar. Test yaparsan burayada at. İnşallah pozitifdirMerhabalar kızlar vücut sıcaklığı uygulamasına göre bu ay yumurtlama takibi yaptım yumurtlama günüm diğer uygulamalarda 27 Mayıs derken 1 haziranda oldu dün yani döngünün 8. Günü iç çamaşırıma 3 damla kahverengi leke gelmiş sonra peçeteye silince falan gelmedi dün de ateşim 36.51 di düşmüştü bu sabah ölçtüm 36.87 oldu sizce implantasyon olabilir mi? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
Büyük ihtimal yerleşme düşüşü. Çok gördüm burda böyle olup hamile olan. Şuan 8.gün ise 11-12 gün yapsan varsa çıkar. Test yaparsan burayada at. İnşallah pozitifdir
Büyük ihtimal yerleşme düşüşü. Çok gördüm burda böyle olup hamile olan. Şuan 8.gün ise 11-12 gün yapsan varsa çıkar. Test yaparsan burayada at. İnşallah pozitifdir
Bugün 9. Gün bebeğim uygulamada 10. Gün teste başla diyorBüyük ihtimal yerleşme düşüşü. Çok gördüm burda böyle olup hamile olan. Şuan 8.gün ise 11-12 gün yapsan varsa çıkar. Test yaparsan burayada at. İnşallah pozitifdir
yok bugün 9. Gün dün 8. Günden hafif kan geldiDaha 8dpo biraz erken. En iyisi adet gecikmesini beklemek
Ee ozaman yarın sabah ilk idrarla patlat bir testBugün 9. Gün bebeğim uygulamada 10. Gün teste başla diyor
yok bugün 9. Gün dün 8. Günden hafif kan geldi
Ay bugün kan vermemek için zor tuttum kendimi 6. Aydır deniyoruz ve nisanda rahim filmi çektirdim meğerse 2 tüpüm kapalıymış boşuna o kadar ay denemişiz bu tüpüm açılalı 2. Ayım o yüzden biraz heyecanlıyımEe ozaman yarın sabah ilk idrarla patlat bir test
Bende martta çekilmiştim. Benimde iki tüpümde de tıkanıklık varmış. Çok heyecanlı. Yarınki testini heyecanla bekliyorum. Yoksa direk kan mı vericeksin?Ay bugün kan vermemek için zor tuttum kendimi 6. Aydır deniyoruz ve nisanda rahim filmi çektirdim meğerse 2 tüpüm kapalıymış boşuna o kadar ay denemişiz bu tüpüm açılalı 2. Ayım o yüzden biraz heyecanlıyım
Test yaparım canım kan daha garanti ama çok stres yaptırıyor gerçi bilmiyorum ya belki kan veririmBende martta çekilmiştim. Benimde iki tüpümde de tıkanıklık varmış. Çok heyecanlı. Yarınki testini heyecanla bekliyorum. Yoksa direk kan mı vericeksin?
Açıldı mı peki tüplerinBende martta çekilmiştim. Benimde iki tüpümde de tıkanıklık varmış. Çok heyecanlı. Yarınki testini heyecanla bekliyorum. Yoksa direk kan mı vericeksin?
Evet açıldı işlem sırasındaAçıldı mı peki tüplerin
Bence idrar testin varsa yarın sabah yap gitsinTest yaparım canım kan daha garanti ama çok stres yaptırıyor gerçi bilmiyorum ya belki kan veririm
Yapacağım dayanamazsam bugünde yaparım çıkmaz olsa bile ama yaparım yine deBence idrar testin varsa yarın sabah yap gitsin
Yaparsan eğer burayada at.Yapacağım dayanamazsam bugünde yaparım çıkmaz olsa bile ama yaparım yine desen deniyor musun güzelim
İnşallah tez vakitte ikimizde anne oluruzYaparsan eğer burayada at.
Evet canım deniyorum bende. Benim hikayem biraz uzun
Amin İnşallah cnımİnşallah tez vakitte ikimizde anne oluruz