İmplant

eylulnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
8
0
arkadaşlar son günlerde implant yaptıran varmı nasıl kullanışlı oldumu ve yapılışı çokmu zor ayrıca tanesini ne kadara yapıolar bilgisi olanlar haber verirse sevinirim

Ben yaptirdim sayilir.öyle hemen yapmiyorlar implanti.Önce vidasini takiyorlar dise ve bu vidanin kemikle kaynasmasi icin 2-3 ay beklemen gerekiyor.Mesela ben hala beklemedeyim...Fakat sigara icmek ve agiz hijenine dikkat etmemek implantin basarisini olumsuz etkiliyor.
Implant islem zor degil aslinda disetine ve damaga igne vuruluyor sonrasinda yapilan islemleri hissetmiyorsun.Vida kemige yerlestiriliyor ve dikisle kapatiliyor.1 hafta agri kesici ve antibiyotik kullaniyorsun,ben hic agri cekmedim.
Ben tanesini1000 € `ya yaptirdim ama tabiki Istanbul`da cok taninmis bir dishekimine gittim.Sanirim en iyi ihtimalle minimum 1000 USD dir.
Eger yaptirmayi düsünüyorsan kesinlikle implant kopnusunda uzman birine git cünkü nihayetinde disetini cerrahi islemle kesiyorlar,kemige vida yerlestiriyorlar ve dikis atiyorlar.Uzman birini bulmani tavsiye ederim.Cünkü vida kemikle kaynasmazsa vidayi cikariyorlar ve pesin ödedigin parayi da iade etmiyorlar !

anneme de yaptırmak istiyoruz da dr hanım bize dedi olmazsa çıkarıyoruz dedi para iadesi yapılmıyosa ozaman nolcak ki o saçma bişey ya para almak için olur deniyorsa ozaman ne olur çok kötü şimdi birden güvenim sarsıldı

slm kızlar bende yaptıraacağım. 1500 tl dedi dokturum.bir kısmı peşin kalanı taksitle..nasıl sizce?

Ben yaptirdim sayilir.öyle hemen yapmiyorlar implanti.Önce vidasini takiyorlar dise ve bu vidanin kemikle kaynasmasi icin 2-3 ay beklemen gerekiyor.Mesela ben hala beklemedeyim...Fakat sigara icmek ve agiz hijenine dikkat etmemek implantin basarisini olumsuz etkiliyor.
Implant islem zor degil aslinda disetine ve damaga igne vuruluyor sonrasinda yapilan islemleri hissetmiyorsun.Vida kemige yerlestiriliyor ve dikisle kapatiliyor.1 hafta agri kesici ve antibiyotik kullaniyorsun,ben hic agri cekmedim.
Ben tanesini1000 € `ya yaptirdim ama tabiki Istanbul`da cok taninmis bir dishekimine gittim.Sanirim en iyi ihtimalle minimum 1000 USD dir.
Eger yaptirmayi düsünüyorsan kesinlikle implant kopnusunda uzman birine git cünkü nihayetinde disetini cerrahi islemle kesiyorlar,kemige vida yerlestiriyorlar ve dikis atiyorlar.Uzman birini bulmani tavsiye ederim.Cünkü vida kemikle kaynasmazsa vidayi cikariyorlar ve pesin ödedigin parayi da iade etmiyorlar !

Nereye yaptırdınız öğrenebilir miyim mümkünse?Acı duydunuz mu ve memnun musunuz?Acilen benimde yaptırmam gerekiyor önde gelen birçok isim buldum ancak karar veremedim..:KK43:

Nereye yaptırdınız öğrenebilir miyim mümkünse?Acı duydunuz mu ve memnun musunuz?Acilen benimde yaptırmam gerekiyor önde gelen birçok isim buldum ancak karar veremedim..:KK43:
Ben Afyonun en kaliteli Dç.Doktor Ağız ve Çene Cerrahisi Yusuf Atalaya imlant taktırdım Vefa Ağız ve Diş Polikliniğnde kendisi çok başarılı,güleryüzlü uzman bir doktor iğnelerden sonra çürük dişlerimin hepsini çektirip aynı gün imlantlarım takıldı ağrı hiç olmadı inanın sinek ısırığı kadar bile sızlamam olmadı 4 üst çene 4 alt çene All on four tekniğiyle imlantlarım takıldı yani yıl 2024 ekim ayı 8 implant diş çekimlerim ve güney kore en kaliteli implant olan osstem marka implant toplam 275 milyar peşin verdi eşim hamdolsun doktoruma minnettarım Dç.Dr Yusuf Atalay Afyonkarahisar'da pişman olmazsınız diş bikere olacak bişey sağlıcakla kalın...

X