implant sonrası kilo alımı dolayısı ile iri görüntü

Madamu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
2.671
3.229
Merhabalar.Mart ayında meme protez ameliyatı oldum.450 cc motiva implant kullanıldı.Kendim çok isteyerek bu boyut olmasını içimden geçiriyordum.Doktorum da uygun gördü.İlk başta çok memnundum boyutundan hatta cıplakkrn öyle silikon olduğu bile belli değil çok doğal duruyordu.sütyen ölçüm 80b.Nadiren 80c.Ancak hamileyim duam daha çok yeni.ameliyatımdan sonra 6 kilo aldım.Göğüslerim şiş duruyor.Kıyafet üzerindeki görüntüsü beni duan rahatsız ediyor.gittikçe şişme korkusu sardı beni.Kilo versem eski halime dönerim ancak hamile olduğum için kilo verebilme durumum da sanırım pek yok.
Ne yapacağımı bilmiyorum.Kullandığım cuplu sporcu braletleri de kıyafet içinde iri gösteriyor.sinirlerim çok bozuldu.Bu kadar memnunken 6 kilo almakla şimdi iri gözüküyorum.Ve hamilelik dolayısı ile kilo aldıkça demek ki çok çok daha fazla iri gözükeceğim nasıl iri göstermeyecek bir sütyen seçebilirim böyle bir şey mümkün mü? Böyle bir durum yaşayan oldu mu.İnplant sonrası kilo alımında iri bir görüntü mi oluşacak.Tecrübesi olan birileri yazabilirse cok cok sevinirim.Şimdiden okuduğunuz için tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…