• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Implant sonrası geçici diş hakkında ltfn yardımcı olun

MucizesinSen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
579
0
116
38
İstanbul
iyi geceler kızlar ortodonti tedavisi görüyorum ve bitmek üzere geçen hafta implant görüşmem vardı ve düğünüme yetişmiyeceğini söylediler okadar moralim bozuk ki anlatamam geçici yaptıkları dişlere idare etmek zorunda kalıcam nasıl bişey olduğunu bilmiyorum internetten okadar çok araştırdım ki bitane bile resim yok
doktorun bahsettiği iki tane geçici diş var biri takmalı çıkarmalaı biri sabit nasıl bişey nasıl duru rr bilmiyorum tam üst çene iki yan kesici dişler neyapcam ben
daha önce implant yaptıran arkadaşlar bana yardım edin

Son düzenleme:
keşke bilgim olsa bende implant yaptırıcam ama önce vücudumun bir yerinden kemik alınıp damagıma yerlestirilecek aynı sekilde 3 ay gibi bir süre geciciyle idare edicem :(

geçici dişin şekli hakkında bilgim yok ama sabit olması gerekiomş,şekli kötüyse o kadar süre içinde öyle dolaşmak zor olsa gerek

iyi geceler kızlar ortodonti tedavisi görüyorum ve bitmek üzere geçen hafta implant görüşmem vardı ve düğünüme yetişmiyeceğini söylediler okadar moralim bozuk ki anlatamam geçici yaptıkları dişlere idare etmek zorunda kalıcam nasıl bişey olduğunu bilmiyorum internetten okadar çok araştırdım ki bitane bile resim yok
doktorun bahsettiği iki tane geçici diş var biri takmalı çıkarmalaı biri sabit nasıl bişey nasıl duru rr bilmiyorum tam üst çene iki yan kesici dişler neyapcam ben
daha önce implant yaptıran arkadaşlar bana yardım edin

İyi günler cok Önce İmplan yaptırdıgınızı yazmışsınız bende dügünüme kadar yaptırmak İsyiyorum kaç ayda oldu nasıl gercek Dişgibi görünüyormu acaba

Back