sertlik yok yumusakligi cok güzel, en son Kontrolde doktorum kapsül yok dedi. Bir komplikasyon olmadi cok sükür ama Bagisiklik sistemim kabul etmedi ve reaksiyon veriyor sanirimSilikonu cıkartanlar dikleştirme yapıyor cunku derınız eskı halıne gore genıslıyor. Memenızde sertlik var mı. Yanı kapsül kontraktürü gelişmiş mi
Size mesaj atmaya çalıştım ancak atılamıyorsertlik yok yumusakligi cok güzel, en son Kontrolde doktorum kapsül yok dedi. Bir komplikasyon olmadi cok sükür ama Bagisiklik sistemim kabul etmedi ve reaksiyon veriyor sanirim
Fatih uygura oldum ben izmirde, ayarlara bakiyorum hemen olmasi lazim aslindaSize mesaj atmaya çalıştım ancak atılamıyor( doktorunuzu öğrenebilir miyim çok rica etsem
Bende silikon taktırdım ama cok kucuk dalgalanma oldu eger ilerlerse silikonu cıkarmadan yag enjeksıyonu dunuyorum ama ondada tek seans yeterli olmaya bilirmiş. Cunku yagın bir kısmı vucutta erıyor. Mesela bbl yaptıranların kalçaları ilerleyen zamanlarda kuculuyorsertlik yok yumusakligi cok güzel, en son Kontrolde doktorum kapsül yok dedi. Bir komplikasyon olmadi cok sükür ama Bagisiklik sistemim kabul etmedi ve reaksiyon veriyor sanirim
Çok geçmil olsun bu şikayetler silikonu taktırdıktan ne kadar sonra başladı?Merhaba arkadaslar, aramizda implantlarini cikartan ve Yag enjeksiyonu olan var mi?
yogun sac dökülmesi ve kroniklesen ürtiker ve bir düzine diger Semptomlardan dolayi Implantlarimi cikarttirmak istiyorum.
Kan sonuclarim tertemiz, Ic hastaliklar ve oto immün rahatsizliklarin hic biri yok.
Bu sebepsiz rahatsizliklarimi Implant Hastaligina bagliyorum. Memelerimin ici coook kasiniyor ve kasiyamiyorum kasinti icerde deride degil, artik kafamda sac kalmadi, bazen gecmeyen yorgunluktan yataktan kalkamiyorum, her sabah elim yüzüm vücudum Sis uyaniyorum, göz kurulugu, unutkanlik ve diger bir cok semptom Yasam standardimi cok düsürdü. Breast Implant Illness oldum sanirim ve Tip dünyasi bu Konuda üc maymunu oynuyor, Avusturyada yasiyorum Arastirma Hastanesine gittim bin kez soruyorum Memelerden mi acaba diye olabilir ama bilimsel bir kaniti yok diyorlar onlar da hakli olarak...
Silikonlarini cikardiktan sonra sarkma veya cok büyük deformasyon yasar miyim tecrübesi olan var mi? Ben Ameliyattan önce dümdüzdüm A cup yani, 3 sene önce 315cc Polytech Silikon taktirdim, bana biraz büyük geliyorlar zaten rahatsizim boyutundan ve dimdik durusundan
ama tekrar dümdüz haline dönerse de Psikolojim cok bozulur diye korkuyorum, Explant sonrasi Yag enjeksiyonu yapabilecegini söyledi bir Doktor. Yag enjeksiyonu da sanirim tutmuyormus ben artik cok kararsizim bir yanda sagligim diger yanda psikolojim tecrübelerinize ihtiyacim var...
dalgalanma sag ve sol dis tarafta bende de var ama dokununca anlasiliyo gözle görülmüyor, evet bende bundan korkuyorum iste sürekli Narkoz yemek istemiyorumBende silikon taktırdım ama cok kucuk dalgalanma oldu eger ilerlerse silikonu cıkarmadan yag enjeksıyonu dunuyorum ama ondada tek seans yeterli olmaya bilirmiş. Cunku yagın bir kısmı vucutta erıyor. Mesela bbl yaptıranların kalçaları ilerleyen zamanlarda kuculuyor
tesekkür ederim, 2022 Mayis itibariyle 2 sene sonra yaniÇok geçmil olsun bu şikayetler silikonu taktırdıktan ne kadar sonra başladı?
Aman Allahin cok gecmis olsun… ben yaptirmadan Breast Implant Illnessi vok duymustum ama cevremde 10 senedir Implanti olup sapasaglam olan Kadinlar var 10‘da 1 ihtimal ben saglikliyim bünyem saglam diyordum ama beni de vurdu. Basta corona aşısının yan etkisi sanıyordum ama BII semptomları bariz. Enerjim yok ölüyorum sanıyorum bazen ama patolojik hiçbişeyimm yokMeme protezlerimi çıkartıyorum
Konum uzun olacak ama okumanızı tavsiye ederim. 2017 martta 295cc implant ameliyatı oldum allergan natrelle. O tarihten beri sağ gögsüm hic iyileşmedi şöyleki dısarıdan bakınca her şey cok güzel şiş morluk vs yok gayet ideal boyutlar her sey cok iyi ama gel gelelim dokununca bile acı cekiyorum...www.kadinlarkulubu.com
Protezlerimi çıkarttım (fotoğraflı)
Neden çıkardığım konusunun linkini ekliyorum. https://www.kadinlarkulubu.com/konu/meme-protezlerimi-cikartiyorum.1277690/ Ameliyat sırasında aslında aktif iç kanamam olduğu farkedilmiş. Bu zehirli plastikler vücudumuzla alma verme yapıyor.. fotoğrafları ekliyorum 🙏🏻 Çoğu kişi bunu göz aradı...www.kadinlarkulubu.com
Benim konularımı okuyun
Merhaba ben de 2 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Bir tarafta hafif bir çökme var ve 6. Ayda dr.um o bölgeye yağ enjekte ederek düzeltecek. Yani umarım.dalgalanma sag ve sol dis tarafta bende de var ama dokununca anlasiliyo gözle görülmüyor, evet bende bundan korkuyorum iste sürekli Narkoz yemek istemiyorum
Bu konuyu görünce aklıma direkt siz gelmiştiniz. Şu an nasılsınız peki? Tamamen silikonla mı alakalıymış durumunuzMeme protezlerimi çıkartıyorum
Konum uzun olacak ama okumanızı tavsiye ederim. 2017 martta 295cc implant ameliyatı oldum allergan natrelle. O tarihten beri sağ gögsüm hic iyileşmedi şöyleki dısarıdan bakınca her şey cok güzel şiş morluk vs yok gayet ideal boyutlar her sey cok iyi ama gel gelelim dokununca bile acı cekiyorum...www.kadinlarkulubu.com
Protezlerimi çıkarttım (fotoğraflı)
Neden çıkardığım konusunun linkini ekliyorum. https://www.kadinlarkulubu.com/konu/meme-protezlerimi-cikartiyorum.1277690/ Ameliyat sırasında aslında aktif iç kanamam olduğu farkedilmiş. Bu zehirli plastikler vücudumuzla alma verme yapıyor.. fotoğrafları ekliyorum 🙏🏻 Çoğu kişi bunu göz aradı...www.kadinlarkulubu.com
Benim konularımı okuyun
Merhaba kesinlikle çok iyiyim.. O beyin sisi durumu tamamen gitti. Bir çok semptom gitti silikon çıkıncaBu konuyu görünce aklıma direkt siz gelmiştiniz. Şu an nasılsınız peki? Tamamen silikonla mı alakalıymış durumunuz
Yani benim en büyük derdim ağrı sızıydı ama sizin yazdıklarınızı okuyunca aman yok kalsın dedim. Çok geçmiş olsun size deMerhaba kesinlikle çok iyiyim.. O beyin sisi durumu tamamen gitti. Bir çok semptom gitti silikon çıkınca
Halsizlik yorgunluk gitti aksine enerjim çok yerindeiyi ki çıkarmışım