• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

implant düşünüyorummm ? yorum lütfen

aysecolaksiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
34
10
1
44
eksik 3 dişim var implant düşünüorum. cok dr araştırması yaptım bu konuda guvenebileceğim bi hekim bulmakta cok zorlandım. ama gecen gün Ankara Balgatta Miadent diye bi hastaneyi keşif ettim Cerrah Celal Şehlaver varmış cevremde cok tavsiye eden oldu. Size sorum burayı bilen arastıran yada giden var mı? sizlerinde yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum

yabancı sitelerde araştırma yap bence implant dişi çok kişi çene erimesi ve agız yarası yaşıyor türkiyede yeni olduğu için suanlık şikayet pek yok ilerleyen yıllarda artabilir bende düşünmüştüm yabancı forum sitelerinde araştırma yapınca vaz geçtim köprü yaptım çok rahatım suan hepsi çürürsede takmaya geçerim

arama motorlarında çene erimesi agız kanseri agız yarası implant diş yaz ingilizce orada görüceksin

eksik 3 dişim var implant düşünüorum. cok dr araştırması yaptım bu konuda guvenebileceğim bi hekim bulmakta cok zorlandım. ama gecen gün Ankara Balgatta Miadent diye bi hastaneyi keşif ettim Cerrah Celal Şehlaver varmış cevremde cok tavsiye eden oldu. Size sorum burayı bilen arastıran yada giden var mı? sizlerinde yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum
Başkent Er Dental'i öneririm, Noris diye bir marka kullanıyorlar. Gazi Üniversitesi ve Hacettepe'den diş hekimleri var, şiddetle tavsiye ederim.

Back