• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplant dışında sizin önerebileceğiniz farklı bi uygulama olabilir mi?

KaYrU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
173
0
96
Diğer
merhaba 2.5 yıldır ortodonti tedavisi görüyorum üstten 2 diş alttan 2 diş çekildi bugünkü randevumda yirmilik dişimin çok biçimsiz çıktığını çekilmesi gerektiğini söyledi tedavime başlamadan önce alttan çektirmiş olduğum kök dişimin yeri hala kapanmadığı için bana implantı önerdi son aşamaları braketlerim çıkıcak bana bi yol gösterin lütfen implant dışında sizin önerebileceğiniz farklı bi uygulama olabilirmi? çok korkuyorum moralim sıfır kaç senedir umutla bekliyorum :85:

merhaba 2.5 yıldır ortodonti tedavisi görüyorum üstten 2 diş alttan 2 diş çekildi bugünkü randevumda yirmilik dişimin çok biçimsiz çıktığını çekilmesi gerektiğini söyledi tedavime başlamadan önce alttan çektirmiş olduğum kök dişimin yeri hala kapanmadığı için bana implantı önerdi son aşamaları braketlerim çıkıcak bana bi yol gösterin lütfen implant dışında sizin önerebileceğiniz farklı bi uygulama olabilirmi? çok korkuyorum moralim sıfır kaç senedir umutla bekliyorum :85:

implantdan korkmanıza gerek yok.şuan en başarılı tedavilerden bir tanesi.ama yinede implantı yaptırmak istemezseniz o bölgeye yaptıracağınız tek planlama 3 üyeli bir köprü olacakdır.bu durumda da iki dişinizin küçültülmesi gerekecektir.başka bir seçeneğiniz yok

Back