- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
Merhaba arkadaşlar cuma günü dr gittim.Kanal tedavili dişimde hassasiyet vardı.Ağrı yoktu.Dr filim çektiğinde bu diş problemli gözüküyor dedi.Daha sonra dişteki dolguyu çıkarttı.Dişimin ve kanal kısımlarının iltihap gördüğünü dişi çekip implant ya da kaplama yapabiliriz dedi.Yeniden kanal tedavisi yaparsak belki 3 ay belki 3 yıl kullanabilirsin dedi.Bidaha uğraşmayayım dersen çekelim dedi.Bende boş bulundum tamam dedim.Lakin implant ve kaplamanın nasıl yapıldığını ve fiyatını bilmiyordum.O anda tamam çekelim dedim.Sanki o diş kanal tedavisi ile beni idare edermiydi bilmiyorum.Dişimi dr çok zor çıkarttı.Çıkarttıktan sonra diş kötü olmuş dedi.Yani içime kurt düştü.Lakin olan oldu.Yani bilmiyorum bu dr lar niye böyle yapıyorlar.En azından implantın işleminden söz edebilirdi bana sadece kendi dişin gibi olacak dedi.İşlemlerden söz etmedi.Bende kanal tedavisi gibidir düşündüm bir şey sormadım.Şu an çok üzgünüm ama olan oldu.Size sorum implant yapılırken acır mı? VE ben dişimi çektirerek hata mı yaptım?Şimdiden teşekkürler..