- Konu Sahibi xkimyagerx
-
Ayycanim ben kullanmadim fiyatina baktim çook pahali 226.00 ytl
kızlar cerrahi müdahele ile ne kadar tutuyor ben de çok merak ediyorum
bir de adetde felan bir düzensizlik yapıyor mu?
Cerrahi operasyonlar gidilen hastaneye göre degişiyor. Ama minimum 100 ytl
Türkiyede mi taktırmıştın?
yok canim avusturyada yasiyorum ben burda takdirdim, 330 euro ödemistim ben türkiyede daha ucuz, 3 sene baska bir seyle kiyaslaninca implanon daha ucuza gelir sonucda bir kez ödüyorsun.
adet görmeyi etkileye bilir misal benim arkadasim da takdirdi adeti düzenliydi hic sorun yasamadi benim ise adetim düzensiz oldu yani azaldi ve 2 ayda 3 ayda bir oldum tabiki doktoruma danismistim zararli deyilmi diye bana dediki adet görmek yumurtlamak isteyen kadin icin önemlidir ve senin icin azalmasi kesilmesi önemsizdir ve zararsizdir, benim icin sorun deyildi zaten kesilmesi..
Implanon kizlar bu bahsettiğinin plastik bir çubuğa benziyor yanliş anlamadiysam
bu devlet hastanelerindede takilmiyormu
ücretsiz
yok canim avusturyada yasiyorum ben burda takdirdim, 330 euro ödemistim ben türkiyede daha ucuz, 3 sene baska bir seyle kiyaslaninca implanon daha ucuza gelir sonucda bir kez ödüyorsun.
adet görmeyi etkileye bilir misal benim arkadasim da takdirdi adeti düzenliydi hic sorun yasamadi benim ise adetim düzensiz oldu yani azaldi ve 2 ayda 3 ayda bir oldum tabiki doktoruma danismistim zararli deyilmi diye bana dediki adet görmek yumurtlamak isteyen kadin icin önemlidir ve senin icin azalmasi kesilmesi önemsizdir ve zararsizdir, benim icin sorun deyildi zaten kesilmesi..
Doğum kontrol yöntemlerine baktığımda benim için en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum,spiral çok soğuk geliyor,iğne ve hapların ise çok fazla yan etkisi var korunucam diye sağlığımdan olmak istemiyorum. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?