• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplanon deri alti korunma yöntemi

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Meraba kizlar implanon kullanan taktiran varmi acaba.
Ben ilk doğumumdan sonra bilinçsiz bi sekilde 2.5 3 ay sonra 2.ye hamile kaldim pekte isteyerek olmadi ve zorluklarini cok cekiyorum suanda 38 haftaligim carsamba günü allah nasip ederse dogumum var.
Yalniz tekrar ayni seylerin olmamasi icin bayadir arastiriyorum spiral kesinlikle düsünmüyoruum.
Hem cevremdeki kötü örneklerden dolayi hemde kendim istemiyorum.
ki zaten sezeryandan 3 ay sonra takiliyormus ben üst üste dogum yaptim icin doktorlar 6 aydan önce takilmaz dediler

Hapa gelince ben unutkan bi insanm hergün icemem kesin unuturum.
Igne vs hepsinin kilo yan etkisi cok fazla.
Implanon deri alti kola takilan biseymis hem memnun kalan hemde koruyuculugu yüksek olan bisey o yüzden hosuma gitti.
Kendi doktorum memnun olanlarin oldgunu ama.kendisinin daha önce hic takmadigini takmicagini söyledi.
Dün internnete baktim biyer buldum aradim bugün bi bayan cikti doktorun sekreteri kadin 10 yil kullandim kendim cok memnundum yalniz artik pek bulunmuyor isteyen memnun olanda cok ama bulamiyoruz siz alip gelirseniz takariz ben bulsam yine taktirirm falan dedi ama bulunmuyor deyince biraz moralim bozldu.
kendimi hazirlamistim implanon diye bana en uygunu o cünkü.
Acaba yenilerde alan taktiran temin edebilecegim biyer varmi .
Antalyadayim burda taktiran alan varsa yazarsa sevinirim kullananlar varsa memnunmusunuz?

bunu ilk defa duyuyorum desem o_O

Evet bende pek bilmiyordum daha önce koruma yöntemleri hakkinda konu actigimda bi arkdas söylemisti baya arastirdim hosuma gitti bende öylelikle ögrendim hatta 2 cesit sanirim bide norplant varmis ama genelde bu daha cok biliniyor

Bende taktırdım hastahanede çıkıcağım Zaman taktılar 4. Gündü ..
şimdilik iyi gidiyor . Fazla şekerli yememeye dikkat edilmeliymiş . Ama cevabınızı bilmiyorum nerede bulabileceğinizi

1.5 yıl oldu doğum yapalı. Emzirdiğim için hapıma başlayamıyorum ki aşırı derecede memnundum yasminden. Eşim korunuyor ondada sürekli sorun yaşıyoruz yırtılma gibi... Bunu bende araştıracağım.

Bende taktırdım hastahanede çıkıcağım Zaman taktılar 4. Gündü ..
şimdilik iyi gidiyor . Fazla şekerli yememeye dikkat edilmeliymiş . Ama cevabınızı bilmiyorum nerede bulabileceğinizi

Hastanede baya kalmissiniz ozman 4 gün :)
Ben 1 gün nasil kalicam diye düsünuyorum :(
Sekerli pek yemem öyle cok tatli zevkm yok bu aralar biraz yiyorum ama öncesi yemezdim hamilelikten sanirim da.
Nekdar oldu taktirali yenimi ?
Siz eczanedenmi aldiniz hastanedemi varmis korumasi nasil bide takarken acidimi merak ediyorumda.

1.5 yıl oldu doğum yapalı. Emzirdiğim için hapıma başlayamıyorum ki aşırı derecede memnundum yasminden. Eşim korunuyor ondada sürekli sorun yaşıyoruz yırtılma gibi... Bunu bende araştıracağım.

Emzirenler kullanabiliyor herseye uyuyor bu yöntem ben hap icmeyi sevmem hemde unuturum bidaha cocuk doguramam arrik cok yiprandim 2 yil üst üste evet yirtilma sorunu oluyor hem 3 yil koruyor bu yöntem.
Valla bulsam taktiricam dogumdan sonra hemen insallah bulurum

Hastanede baya kalmissiniz ozman 4 gün :)
Ben 1 gün nasil kalicam diye düsünuyorum :KK43:
Sekerli pek yemem öyle cok tatli zevkm yok bu aralar biraz yiyorum ama öncesi yemezdim hamilelikten sanirim da.
Nekdar oldu taktirali yenimi ?
Siz eczanedenmi aldiniz hastanedemi varmis korumasi nasil bide takarken acidimi merak ediyorumda.
Burada öyle bir hafta boyunca kalıyorsun hastahAne bebeğin bakımın duş almasını göbeğini temizlemesi gibi şeyleri öğretiyorlar bir kaç günde olsa . Evet bana çok zor olmuştu hastahanede kalmak ama bırakmıyorlar . Evet 3 ay oldu . Burada eczanelerde de bulunuyor ama bizim almamıza rağmen hastahanedende getirdiler . Bizde o aldığımız hastahaneye bıraktık zaten ..
Önce bir iğne ile istediğiniz kolu uyuşturuyor ve derinin altına şırınga gibi birşeyle yerleştiriyor .5 dk bişey .

Iyiymis bu dedigin yontem.bende 2.den cok korkuyorum birde hemen hamile kalabiliyorum.biran once kesin bir yol bulmam lazim.konuyu takipteyim

Burada öyle bir hafta boyunca kalıyorsun hastahAne bebeğin bakımın duş almasını göbeğini temizlemesi gibi şeyleri öğretiyorlar bir kaç günde olsa . Evet bana çok zor olmuştu hastahanede kalmak ama bırakmıyorlar . Evet 3 ay oldu . Burada eczanelerde de bulunuyor ama bizim almamıza rağmen hastahanedende getirdiler . Bizde o aldığımız hastahaneye bıraktık zaten ..
Önce bir iğne ile istediğiniz kolu uyuşturuyor ve derinin altına şırınga gibi birşeyle yerleştiriyor .5 dk bişey .

Allah allah degisik yani 1 hafta ben deliririm valla ilk dogummda aksam 10da dogum olmustu ertesi gün cikarin dedim öglen cikacaktim ama bebek icin bi gece daha dediler sonra oglumu küveze.aldilar beni cikardilar 4 5 gibi.
Bu sfeerde doktra dedim 1 günden fazla.yatmam diye iylesmene bakicaz dedi ama.ben kalmam 2gün 1 gün nasil kalicam diye kara kara düsünuyorum sevmiyorm hastanede yatmayi allah düsürmesin.
Siz nerde yasiyosunuz burda yok dediler tabi eczanelere sormdm ama.bugün aradigm yer öyle söyledi daha arastiricam bakalim bulablrsem insllah
Memnunmsnz bi yan etkisi oldumu nekdara taktrdiniz 317 falanmis sanirim ilac

Iyiymis bu dedigin yontem.bende 2.den cok korkuyorum birde hemen hamile kalabiliyorum.biran once kesin bir yol bulmam lazim.konuyu takipteyim

Bende korkuyodum ama iste bilincsizlikten kaldim malesef allahin takdiriymis simdi bidaha kaldramam zaten 3.yü bu yöntem hosuma gidiyor ilaci bulursam.taktiricam dogumdan hemen sonra.
Memnun kalan cok okudum hem en az yan etkisi olan hemde korumasi en yüksek olan bu yöntemmis.
Doktorumda tastikledi hatta

Bende korkuyodum ama iste bilincsizlikten kaldim malesef allahin takdiriymis simdi bidaha kaldramam zaten 3.yü bu yöntem hosuma gidiyor ilaci bulursam.taktiricam dogumdan hemen sonra.
Memnun kalan cok okudum hem en az yan etkisi olan hemde korumasi en yüksek olan bu yöntemmis.
Doktorumda tastikledi hatta
Bende baktim simdi biraz internetten.sanirim adet olmayida engelliyormus ama dedogin gibi bulmak zor galiba.madem bu kadar iyi bir yontem neden yaygun degilki

Bende baktim simdi biraz internetten.sanirim adet olmayida engelliyormus ama dedogin gibi bulmak zor galiba.madem bu kadar iyi bir yontem neden yaygun degilki

Bazi kisilerde adet olmama gbi düzensizlik yapmis evet
Doktoruma sordugumda koruma yönteminin baya yüksek oldugunu söyledi bazi kisiler cok memnun hic sorun yasamadi bazilari ise düzensizlik yapmis dedi ama zaten dogumdan sonra düzensizlikler 6 ay oldugundan pekde sorun teskil etmez dedi.
Hamile kalmiymde gerisi problem degil hem hap cok kilo aldiriyor.
Tüm.hepsinin yan etkisi var zaten ara kanama düzenszlik kilo artisi vs bunun tek yan etkisi düzensizlik ama korumasi %99mus.
Pek duyulmamis sanirim herkes cesaret edip yaptirmadigindan yillardir bilinen yòntemler varken pek buna ilgi duyan olmamis biraz özelede girdigi icin diger yöntemler daha kolay geliyor.
Cogu kisi spral kullaniyor hap kullaniyor o yüzden duyulmamis rabet görmemis olablir ama kullananda var baya memnun olanda.
Interette istanbulda bi ilac firmasi buldum piyasada var yaziyor bakalim yarin arayip soracagm varsa siparis veririm bana en mantikli gelen yöntem bu kullananlar arasanda sorun yasayip hamile kalanda yok sanirim insllah ise yarar.

Allah allah degisik yani 1 hafta ben deliririm valla ilk dogummda aksam 10da dogum olmustu ertesi gün cikarin dedim öglen cikacaktim ama bebek icin bi gece daha dediler sonra oglumu küveze.aldilar beni cikardilar 4 5 gibi.
Bu sfeerde doktra dedim 1 günden fazla.yatmam diye iylesmene bakicaz dedi ama.ben kalmam 2gün 1 gün nasil kalicam diye kara kara düsünuyorum sevmiyorm hastanede yatmayi allah düsürmesin.
Siz nerde yasiyosunuz burda yok dediler tabi eczanelere sormdm ama.bugün aradigm yer öyle söyledi daha arastiricam bakalim bulablrsem insllah
Memnunmsnz bi yan etkisi oldumu nekdara taktrdiniz 317 falanmis sanirim ilac
Fransa da yaşıyorum ..
Şağlık kartıyla alınabiliyor ücret ödemiyorsun fiyatını bilmiyorum yani Bende şuan hiçbir yan etkisi olmadı. Bebeğimide emziriyorum .

Fransa da yaşıyorum ..
Şağlık kartıyla alınabiliyor ücret ödemiyorsun fiyatını bilmiyorum yani Bende şuan hiçbir yan etkisi olmadı. Bebeğimide emziriyorum .

Him yurtdisindasin ozman tamam canim.
Burada mi fiyati 317 falanmis sanirim eczaneden alinca.
Bulabilirsek tabi onuda

Back
X