Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
impilantasyon kanamasi varken kanda gebelik negatif ne olur acill
O kanamayı ne zmn gordunuz acaba? Adetıme on gunden fazla var ve kanlı akıntım oldu hafif. Bır ıkı gun surdu bıttı. Acaba erken döllenme sonucu yerleşme kanaması olabılır mı?
Senin durum farklı canım benim benimki 12 gün sürdü bende yerlesme kanamasi zannettim kanama varken ve bittiği gün Kan testi yaptırdım nur topu gibi 2.50 cm kistim var sağ yumurtalikta
Senin durum farklı canım benim benimki 12 gün sürdü bende yerlesme kanamasi zannettim kanama varken ve bittiği gün Kan testi yaptırdım nur topu gibi 2.50 cm kistim var sağ yumurtalikta
kanamanın yerleşme kanaması olduğuna nasıl karar verdin? bence kanda negatifse gebe olma ihtimalin %1 den daha az. zaten istemiyormuşsun.rabbim istediğin zaman anne olmayı nasip etsin.
kanamanın yerleşme kanaması olduğuna nasıl karar verdin? bence kanda negatifse gebe olma ihtimalin %1 den daha az. zaten istemiyormuşsun.rabbim istediğin zaman anne olmayı nasip etsin.
hımm.. iyi bari geçmiş olsun.Allahtan gitmiş kistin. ben de adetin yaklaşık 25.günü yaşadım yerleşme kanamasını ama ben gebelik beklediğim için fark ettim ve sadece 3-4 damlaydı o da peçeteyle silince geldi.