Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tesekkurler:))Gecen aya kadar kullaniyordum. Her gun balik yiyorsan cok da gerek yok kullanmana ama sut ve sut urunleriyle bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum.
Ben de kullanıyorum. 13. Haftamda verdi doktorum.
Ilac degil canim o sanirsam balık yagi kapsülü bende kullanyrm başka bi markaninkini bebegin beyin gelisimi icin faydali kullan:)Arkadaslar aranizda imom omega kullanan varmi?? Ben sut urunlerini cok tuketiyorum acaba ilaci alirken bi sakincasi varmi??
Ilac degil canim o sanirsam balık yagi kapsülü bende kullanyrm başka bi markaninkini bebegin beyin gelisimi icin faydali kullan:)
Yok canim baska vitamin vermedi doktorum :))İmom kullanirken elevit veya decavit gibi vitamin hapi da kullaniyor musunuz?
Ben kullaniyorum.. doktorum başladı. süt ürünleriyle hic bi sakıncası olmaz.. sanirim balik ve yoğurt tuketilmesinin sakıncalı olmasi açısından akliniz takıldı. taze olmayan balıklar tüketilirken yoğurt tuketilmesi zehirliyor.. taze baliklarda sıkıntı olmuyor.. ben balik sevmediğim için imomu gönül rahatligiyla iciyorum , içinde tum vitaminler var.. bi de jelatin kapli olmaması ayri bi icimi rahatlatti domuz katkili olmadigi icin
Arkadasim i momu hergün mü aliyosun dr bana gunde 1 mere tok karnjna dedi 14.haftamdayim yani doguma kadar hergun mu icicezBende yaklasik 13. Haftamda 14.haftamdayim yani aniyorum suan ama bi problem yok peynirli tostumu yedikten sonra ilacimi kullandim. Bebegin kemik gelisimi icin cok faydaliymis insAllah bi yan etkisi olmaz
Canim ben gunde bir defa aldim hicbir sknti yasamadim cok sukur ( ilac sadece biraz kokuyor), hamileligimin sonuna kadar kullanmayacagim doktorum bana suan baska bi takviye onerdi , kan/demir ilaci icecegim tahminim senide 5-6 ayindan sonra o sekilde yonlendirecklr . Hayirlisiyla alirsin evladini kucagina insAllahArkadasim i momu hergün mü aliyosun dr bana gunde 1 mere tok karnjna dedi 14.haftamdayim yani doguma kadar hergun mu icicez
Tatlim peki sen toplamda kac ay kullandin imomu bide su kafami karistirdim cevremde 4 5 tane hamile arkadasim var onlara dr hic omega 3takviyesi vermemis yani onlar da benim gibi haftada 1 balik yiyorlar e bjz niye iciyoruzki cok mu gerekli arkadaslarimin drlari cok da gerekli degil demis dr bana hergun 1 tane tok karnina dedi Sence haftada 3 kere jcsem yeterli olurmu yoksa hergun mu iceyim bilemdim ben arkadasimCanim ben gunde bir defa aldim hicbir sknti yasamadim cok sukur ( ilac sadece biraz kokuyor), hamileligimin sonuna kadar kullanmayacagim doktorum bana suan baska bi takviye onerdi , kan/demir ilaci icecegim tahminim senide 5-6 ayindan sonra o sekilde yonlendirecklr . Hayirlisiyla alirsin evladini kucagina insAllah
Tatlim peki sen toplamda kac ay kullandin imomu bide su kafami karistirdim cevremde 4 5 tane hamile arkadasim var onlara dr hic omega 3takviyesi vermemis yani onlar da benim gibi haftada 1 balik yiyorlar e bjz niye iciyoruzki cok mu gerekli arkadaslarimin drlari cok da gerekli degil demis dr bana hergun 1 tane tok karnina dedi Sence haftada 3 kere jcsem yeterli olurmu yoksa hergun mu iceyim bilemdim ben arkadasim
Tamam tatlim tesekkur ederim bu arada dr dün bana demir hapi da verdi son 1 tane folik asitim kaldi onu bitireyim bugun yarin i mom ile demire basliycam bu arada su vet sut urunleri ile hic aram yok ne olacak bilmiyorum sana da ayrica tesekkur ederim beni aydinlattin ben i momu haftada 3 kere iceyim en iyisi bu.Verdigin cevaplar icin tekrar tesekkur ederimCanim ben nerdeyse hic balik yemedigim icin uygun haftada 1-2 defa balik tuketiyorsan bence tukettigin gunlerin disinda cokta fazla almaya gerek yok hatta doktorundan baska bi gida takviyesi iste ayrica icinde baligin yagi varmis sadece kendisi degil diye biliyorum ben..ben yaklasik 3. Ayimdan 5 bucuk ayima kadar kullandim bu aylardan sonra demir hapi oneriliyor .. bebegin gelisimi ve kilosu icin bol bol meyve ve sut urunlerini yumurta tuket ben faydasini goruyorum cok sukur
Ben de şu an 7+0 dayım doktorum keseyi gördüğü andan itibaren imom önerdi hem de iki farklı doktor.folik asit değeri en sağlıklı olan bu hamileler için dediMerhaba arkadaşlar bende 7. Haftamdayım banada doktor imom verdi burdaki yorumları okuyunca başlamak için erkenmi acaba diye endişelendim çevremdeki insanlarda folik asitle başlaman gerekiyor diyorlar kafamı karıştırdılar