• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ımm platin sarı :// :)

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli
kızlar ya ben sacımı platin sarısına boyatmak ıstıyorum röfle mı ne kuafore ugramadan ınce sızden fıkırlerınızı almak ıstedım bana olur mu sızce
[ ten rengim az cok bellı oluo :) bıraz daha acık renklıyım ıste olurmu sızce [ yuz hatlarımda bu sızce kaldırırmıyım opuyorum hepınızı :) suankı sac rengımde acık kahveye dondu :) fıkırlerınıze onem verıyor vee sızlerı opuyorum :)olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
benim saçımda ayını renk açık kahve oldu aktı yani ..........kuaföre gittim platin olurmu diye olmaz tamamen akması lazım dedi..........iyi anlayan bir kuaför bulup parayada kıymak lazım bence ....araştırmaya devam ediyorum olanların nasıl oluyor dimi? yakışır bence hem denemiş olursun içinde kalmaz beğenmezsen değiştirirsin.....

bence yüz hatlarınıza platin çok iyi gider.ben de platın kullanıyorum.boyatmadan önce uçlarda kızıl vardı ama kuaför çok iyi açtı.220 tl cim gitti :(

:asigim:
benim saçımda ayını renk açık kahve oldu aktı yani ..........kuaföre gittim platin olurmu diye olmaz tamamen akması lazım dedi..........iyi anlayan bir kuaför bulup parayada kıymak lazım bence ....araştırmaya devam ediyorum olanların nasıl oluyor dimi? yakışır bence hem denemiş olursun içinde kalmaz beğenmezsen değiştirirsin.....

hangımız once yaptırıcak bakalım ten rengın neydı kı:)

Ten renginiz beyaz olduğu için platin sarısı yakışacaktır, ama kaşlarınızı da 1-2 ton açarsanız daha doğal olur (Zaten kuaförünüz de bunu teklif eder sanırım). Kesinlikle iyi bir kuaföre gidin, platin rengini herkes yapamaz, platin yapacam diye çiğ sarı hatta turuncu sarı yapan kuaförler var maalesef! :olmaz:

benim de dipler çıktı.kendim evde boyasam nasıl olur.turuncu olmasın diye hangi rengi kullanmam gerekir acaba?
bi de önlerde hafif koyuluk var uçalrla aynı renk olsun diye boyamak istiyorum.sizce marketten koleston alsam tutar mı

ben de platini çok beğeniyorum ama kimlere yakıştığını anlayamıyorum

mesela bi tanıdığım zenci kıvamında platin saçalrı dipler siyah yakışmış abeste durmuyo kaşları kalı siyahh

normalde düşünürsek bu tarz kişilere yakışmaz

bi tanıdık beyaz tenli yakışmamış

yine birisi kaşları ince siyah esmer ve çook yakışmışş
çok uzattım söylemek istediğim şu kimlere gider platin????kaydirigubbakcemile3

yoksa güzele ne yakışmaz hesabımı varsempatiksalakcinni

bence herkese yakışıyor.ben zaten ten rengi uyumuna pek inanmıyorum.ama açık renkler güzel pürüzsüz tende daha güzel duruyor diye düşünüyorum

bencede platın purussuz yuzde daaha guzel oluyor yuzum guzel kızlar ama gozlerım altı mor ama makyajımıda yaparım hergun buna ragmen yaptırsam mı

Back