Örgü imleği ilk alırken

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

gulengul22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
21
0
kızlar erkek arkadışıma atkı örmeye başladım.zaten pek anlamıyorum örgüden oyüzden size bir sorum var.şimdi bir düz bir ters bir düz bir ters örüyorum bi sıra içerisinde.55 imlek var.55 imleği böyle tamamlayıp ikinci sıraya geçiyorum.ilk imleği boşa almam gerekiyor ama terstenmi düzdenmi alcam nasıl alcam bilmiyorum:Satkının kenarları biraz girintili çıkıntılı gibi oldu ama ben dümdüz olsun istiyorum.yardım ederseniz sevinirim:KK70::44:

her iki tarafada başlarken örmeden yani ilmek atmadan şişi geçirip devam et ikincide örmeye başla ozaman kenarlar dümdüz olur.bide ilk örmiceğin için düzden ise düzden al tersden ise gene düzden al ikinci sıradan sora düzün üstüne düz tersin üstüne ters şeklinde örersen daha estetik ve güzel olur o çıkntılarda olmaz

her iki tarafada başlarken örmeden yani ilmek atmadan şişi geçirip devam et ikincide örmeye başla ozaman kenarlar dümdüz olur.bide ilk örmiceğin için düzden ise düzden al tersden ise gene düzden al ikinci sıradan sora düzün üstüne düz tersin üstüne ters şeklinde örersen daha estetik ve güzel olur o çıkntılarda olmaz

teşekkür ettim:KK66:

X