Merhaba ben aslında hislerimi artık birileriyle paylaşmak için yazmaya karar verdim.Çoğu kişi beni yargılicak biliyorum çünkü bu aşk başıma gelmeden önce bende önyargılı davranıyordum.Ben 19 yaşında bir genç kızım Trabzonda okuyorum ama ailem İstanbulda yaşıyor.Sürekli gözlük kullanana biriyim (5 yaşımdan bu yana) sağ gözüm şaşıydı ve geçen sene doktor ameliyat olabileceğimi söylemişti bende kabul etmiştim.Eylül ayının ortasına vermişti ameliyat tarihini ama Trabzonda üniversiteyi kazanınca ameliyat ertelenmek zorunda kaldı.Bu yaz yine temmuz ayında doktora gittim.Bütün tahliller yapıldı polikliniğin önünde oturup bekliyordum ve yan poliklinikten biri sürekli odaya girip çıkıyordu (yan odada göz bölümü) ondan etkilenmiştim yengem yanımdaydı o gün . İlk başta hasta olduğunu sanıştık ama odaya o kadar rahat girip çıkmasından ve bir hastanın gelip onunla konuşmasından sonra doktor olduğunu anlamıştık.Kapının yanındaki tabeladan doktorun adına bakmıştım eve gelir gelmez ilk işim inernetten onun hakkında bilgileri araştırmak olmuştu.Ama çalıştığı hastane dışında birşey bulamamıştım.O olaydan sonra ben ameliyatımı oldum kontrole gittim.Yalnız doktorumun cenazesi varmış ameliyatıma giren diğer doktora muayene olucaktım o da ordaydı tabi.Kapının önünde hemşerinin çağırmasını bekliyordum ayaktaydım oturma yerleri doluydu.Anide o etkilendiğim doktor çıktı içerden bir yere gitti içeri girdi ve tekrar kapının önüne çıktı.Bana bakarak ''Kimi bekliyorsunuz'' dedi.Bende yan tarafı göstererek ... beyi dedim.O da ''Hımm'' dedi içeri girdi.Onu ilk gördükten sonra aklımdaydı birkaç gün araştırdım bulamayınca bu sevdanın peşinden koşmayı bırakmıştım ama onu tekrar görmek ve üstelik sesini duymak gizlediğim duygularımı tekrar açığa çıkarmıştı.O günden sonra düşünüp durdum onca hasta varken orada bana gelip kimi beklediğimi sormasını birçok şeye yordum biliyorum onun bana ilgi duyması çok çok küçük bir ihtimal ama sevince mantık bitiyor sevdiğini düşünmek istiyor kalbin.O gün başka doktora muayene oldum.Ameliyattan sonra gözümdeki kızarıklık gitme bilmedi ki hala var az da olsa var fazla gözümü yorduğumda kızarıyor.O günkü doktorda 3 hafta sonra kendi doktoruma tekrar kontrole gelmemi istemişti.3 hafta sonra babam benim için sabahtan numara aldı aldığı kağıda bakınca doktorun isminde aşık olduğum doktorun adını görünce şok oldum babama sorduğumda kendi doktorumun izine çıktığını söyledi.O gün o doktora gitmeyi o kadar istedim ki ama olmadı ben cesaretimi toplayıp gidemedim belkide onunla bir kerecik konuşmam bile ona daha çok bağlanmama neden olucaktı o gün damlalarımıdeğiştirmem lazımdı ben tekrar ona değil ameliyatıma giren diğer doktora gittim.2 gün önce lens için numara almaya gittim kendi doktoruma ve tam ben hastaneye girerken o kapıdan çıkıyordu cesaret edemedim arkama dönmeye merdivene kadar geldim ve dönüp baktım o da bana bakıyordu.Bir garip oldum aklımdan çıkma bilmiyor.O 30 - 35 yaşlarında ben daha 19.Ayrıca ameliyattan sonra onu markette görmüştüm kucağında bebek vardı tekti.Ben gördüm onu ama o görmedi.Şok olmuştum o gün.2 gün öncesinde yine facebookta ismini yazıp aradım ve buldum ama ekleyemem.Belli ki bebek onun ve evli çünkü bebek daha çok küçüktü 1-1.5 yaşındaydı.Kafam çok karışık arkadaşlar ilk defa biri için ağladım ben . Şeytan dürttü sürekli facebooktan bahane bul ekle diye ama yapamam ya evliyse (ki öyle görünüyor) kimsenin yuvasını yıkamam hemde bir hiç uğruna nasıl kalbimden atıcam onu bilmiyorum kalbim çok acıyor ( Sizce evli midir?Sahte bir face açıp bunu öğrenmeye çalışsam mı?Evliyse zaten siler face dondururum.Bu düşünce beynimi kemirip duruyor çünkü...
:))) bence boşver... 2 bakışmak seviyor anlamınamı geliyor sonuçta göz doktoruymuş ve insanlar meslegi gergi kendisi ile alakalı olan şeylere istemsiz olarak bakarlar oda o yüzden bakmıştır bu yönden düşündün mü?
:))) bence boşver... 2 bakışmak seviyor anlamınamı geliyor sonuçta göz doktoruymuş ve insanlar meslegi gergi kendisi ile alakalı olan şeylere istemsiz olarak bakarlar oda o yüzden bakmıştır bu yönden düşündün mü?
Aramızda en az 2 metre varken neden baksın ki ? Bilmiyorum zaten benim ondan etkilenmeme asıl neden olan onun bana bakıp bakmaması değil,benimle konuşmasıda değildi ben ondan gerçekten etkilendim.Belki saçma bir saplantı ama işte beynimi ve kalbimi kurcalıyor.
her kız hoşlandığı kişinin kendisinden hoşlandığını sanar.
bebek falanda görmüşsün kucağında boşver bence.
hem yuvasını yıkamam falan demişsin.
anlaşılan kendi kendine gelin güvey oldun.
önünde daha üniversite var unutursun.
her kız hoşlandığı kişinin kendisinden hoşlandığını sanar.
bebek falanda görmüşsün kucağında boşver bence.
hem yuvasını yıkamam falan demişsin.
anlaşılan kendi kendine gelin güvey oldun.
önünde daha üniversite var unutursun.