18 yaşındasın yaşıtız ve seni 17 yaşındayken 26 yaşında biriyle evlendirmeye kalktılar yurt dışında yaşıyosun iki aylık flörtün var bu çocuk aile dostumuz kişiliğini bilmiyorsun ama mal varlığı sağlam ama ailende bu oğlanın annesinin giyimine takmış çünkü senin annen kapalı ve bu yeni sevgilini eski sevgilin kadar sevmiyorsun
bence git bir elini yüzünü yıka senin hayatın sevgililer veya evlilik üzerine kurulu değil 18 yaşındasın ve okuyorsun ...[/QUO
haklisiniz ama ile baskisi artik evlenmeyi de dusunmeme sebep oldu, ya baska sevmedigimi onume cikartirlarsa?18 yaşındasın yaşıtız ve seni 17 yaşındayken 26 yaşında biriyle evlendirmeye kalktılar yurt dışında yaşıyosun iki aylık flörtün var bu çocuk aile dostumuz kişiliğini bilmiyorsun ama mal varlığı sağlam ama ailende bu oğlanın annesinin giyimine takmış çünkü senin annen kapalı ve bu yeni sevgilini eski sevgilin kadar sevmiyorsun
bence git bir elini yüzünü yıka senin hayatın sevgililer veya evlilik üzerine kurulu değil 18 yaşındasın ve okuyorsun ...
bak 18 yaşındasın ya üniversitedesin yada hazırlık öğrencisisin Tr de bile değilsin 1 sene aileni idare et bir şekilde sonra üniversiteye kapağı at kurtul... Ailenin kafa yapısı ne bileyim çok öncede kalmış bu günün koşullarını kabul etmiyor gibiler büyüdü yaşı geldi ne bize laf gelsin ne ona laf gelsin iyi biriyle evini yolunu bilsin mantığında gibiler... üniversiteyi oku ve ya okuma ama asla şunu unutma sevdiğinden emin olmadan yapılan evlilik , filan kişi gorsun diye yapılan ibadetle aynı eş değer çirkinliğe sahiptir
bak 18 yaşındasın ya üniversitedesin yada hazırlık öğrencisisin Tr de bile değilsin 1 sene aileni idare et bir şekilde sonra üniversiteye kapağı at kurtul... Ailenin kafa yapısı ne bileyim çok öncede kalmış bu günün koşullarını kabul etmiyor gibiler büyüdü yaşı geldi ne bize laf gelsin ne ona laf gelsin iyi biriyle evini yolunu bilsin mantığında gibiler... üniversiteyi oku ve ya okuma ama asla şunu unutma sevdiğinden emin olmadan yapılan evlilik , filan kişi gorsun diye yapılan ibadetle aynı eş değer çirkinliğe sahiptir
haklisiniz, ben dunyanin en iyi 4uncu universitesini kazandim. ama annem ve babamin evlilik konusu baskisindan cok korkuyorum, ya zorla istemedigim biriyle evlenmek zorunda kalirsam diye, onun icin onlardan once ben bulmak istiyorum kafama gore olani, annemlere birakmak istemiyorum ya istemedigim birisini cikartirlar diye. annem hep bi kizin evlenecek yasi gelmisse o yastan sonra artik isteyeni olmaz falan diyo. beni bizim yoremizden baskasina da vermiyecek (yani koylu, akraba vs) buradada oyle tanidigimiz duzgun olan pek nadir. ama hala eski sevgilimi unutamamam beni cok korkutuyo ne yapacagimi bilemiyorum.
Dünyanın en iyi 4. üniversitesini kazanmışsın ama aklın okulda derste değil be güzelim. Yok eski sevgili, yok yeni sevgilinin parası, yok hazır zengin bulmuşum sevmesem de bırakmayayım belki daha iyisi çıkmaz, yok eskiyi unutamadım.haklisiniz, ben dunyanin en iyi 4uncu universitesini kazandim. ama annem ve babamin evlilik konusu baskisindan cok korkuyorum, ya zorla istemedigim biriyle evlenmek zorunda kalirsam diye, onun icin onlardan once ben bulmak istiyorum kafama gore olani, annemlere birakmak istemiyorum ya istemedigim birisini cikartirlar diye. annem hep bi kizin evlenecek yasi gelmisse o yastan sonra artik isteyeni olmaz falan diyo. beni bizim yoremizden baskasina da vermiyecek (yani koylu, akraba vs) buradada oyle tanidigimiz duzgun olan pek nadir. ama hala eski sevgilimi unutamamam beni cok korkutuyo ne yapacagimi bilemiyorum.