• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız demislerdi ama hamileyimm

bonadeas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
380
196
53
34
Kızlar 26 aralık 2020 de adet görmüştüm döngüm 26 gün civarı dün regl olmam gerekiyordu olmadım ama ben 10 gun önce anladım 3 erken gebelik testi yaptım 2 si negatıf biri pozitif cıktı . Kan testide negatıf 0.100 cıkınca hayal kırıklıgı olmustu ama bugun standart ucuz 2 test aldım saliseler içinde 2. CiZgi cıktı 34 yasındayım 4aylık evliyim. Sizde bakarmısınız kan testim dogrulanınca size neler yaptıgımı anlatıcam . 3 aydır olmuyordu

78538A84-C671-40B9-8487-1220DCCB4760.jpeg

Hayırlı olsun, çok sevindim. neler yaptın? ve belirtilerin nelerdi? BAT tan kaç gün önce test yaptın?
Teşekkürler 🙏🏻 Ekim sonu basladık denemelere önce yumurtlama gunu düşünmeden bilincisz sekılde. Olmadı. kasımda olmadı. Aralıkta da regl olunca dedm dr a gidelim ocak ayında. Bat tarihim 20 -22 ocak arasıydı.
Kasım-aralıkta folik asit kullandım ara ara (keske hergun kullansaydım) sonra aralık-ocak ayında d vitamini damlası hem eşime hem bana. Folike agırlık verdm.belimi Ayagımı sıcak tuttum.sebze& Balıkla beslendim .
ama hala dr a gtmeden olmayacak diuordum içimden
Yumurtlama gunumu ovulasyondan cozemedim dedmki regl sonrası deneyeyim bide cunku yumurtladıgıma dair belirtiler vardı akıntı hissiyat vs. 26 aralık sat tarihimdi. Biz 1-10 ocak arası 1 gun arayla ılıskı denedik. Ben 12-13 ocak gbi biseyler hisettim yogun annelik hissi. İnanılmaz açık bir kahve sızıntı geldi sarımtrak incecik dikkat etmesem gormezdim. Memelerim şişti (benım ayın (20 gunu goguslerim şiştir ama bu sefer damarlar aşıri yüzeyde uclarda kabuklanma vardı) Testler hersey negatıf verdi. Kan testi bile.
ama ben hissetmiştim. 17 si gbi
Yine aşırı in20 ocakta 2 adet idrar testi ikiside Pozitif.
şoka girdim cunku 7 gun once kan testim bile negatıftı.(0.100)
21 inde kan testi 105 cıktı
Son sat gunu baz alındıgından hamileligi 4 hafta olarak hesapladık.

1 hafta nasıl sabredicem bilmiyorum geriye kese kaldı birtek

Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin herkese

Teşekkürler 🙏🏻 Ekim sonu basladık denemelere önce yumurtlama gunu düşünmeden bilincisz sekılde. Olmadı. kasımda olmadı. Aralıkta da regl olunca dedm dr a gidelim ocak ayında. Bat tarihim 20 -22 ocak arasıydı.
Kasım-aralıkta folik asit kullandım ara ara (keske hergun kullansaydım) sonra aralık-ocak ayında d vitamini damlası hem eşime hem bana. Folike agırlık verdm.belimi Ayagımı sıcak tuttum.sebze& Balıkla beslendim .
ama hala dr a gtmeden olmayacak diuordum içimden
Yumurtlama gunumu ovulasyondan cozemedim dedmki regl sonrası deneyeyim bide cunku yumurtladıgıma dair belirtiler vardı akıntı hissiyat vs. 26 aralık sat tarihimdi. Biz 1-10 ocak arası 1 gun arayla ılıskı denedik. Ben 12-13 ocak gbi biseyler hisettim yogun annelik hissi. İnanılmaz açık bir kahve sızıntı geldi sarımtrak incecik dikkat etmesem gormezdim. Memelerim şişti (benım ayın (20 gunu goguslerim şiştir ama bu sefer damarlar aşıri yüzeyde uclarda kabuklanma vardı) Testler hersey negatıf verdi. Kan testi bile.
ama ben hissetmiştim. 17 si gbi
Yine aşırı in20 ocakta 2 adet idrar testi ikiside Pozitif.
şoka girdim cunku 7 gun once kan testim bile negatıftı.(0.100)
21 inde kan testi 105 cıktı
Son sat gunu baz alındıgından hamileligi 4 hafta olarak hesapladık.

1 hafta nasıl sabredicem bilmiyorum geriye kese kaldı birtek

Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin herkese
Çok iyi canım ya.. çok mutlu oldum :) demek ümidini asla yitirimemek gerekiyor, 1 hafta önce negatif 1 hafta sonra pozitif :) Tebrikler, Sağlıkla kucağına al inşallah :)

Konuma burdan devam ediyorum kızlar
👇🏻

Back