İmkansız bir hal ve benim psikolojim..

Çok Haklısınız ama ben öyle aaa bu bana bakıyo hoşlanıyo tiplerden değilim. Yemin ederim kafam önüme eğik utangaç bir kızım.. Sadece kalbime söz geçiremedim. Sadece çok kırıldım.. Ben kötü bişe yapmadım ki.. Ama aptal kafam. Biliyo musunuz ben artık kimseyi sevmek istemiyorum. Kimsryi..

Yok canım yani bişe yazmadım.. Neyse çok sağol.. Unuttum artık kalbim çok acıyo o kadar. Oda geçer inşallah..

Elbette yeterli tavsiye fikir duygu paylaşımı alamadığında bir sanal sitede KİMLİK BELİRTMEDEN KİMSEYI ASAGILAMADAN duygularını yazabilirsin. ONANE?
bence o kendini aşağılık hissetsin sen değil. totosu tavandır şimdi

Bilmem.. Kimlik vermedimki ama canım çok acıyo.. Çok. Allahım geçsin yardım et bana.. Çok teşekkür ederim..

Birisi daha durumu merak etmiş google da artmıştır. Sonra senin yazin cikinca o kisiye soylemistir o da anlamistir :) boşver üzülmene değmez ona daha fazla bisi belli etme ama .tribe girmis zaten belli

Geçen konunda da yazmıştım ve ne yazık ki haklı çıktım. Ama artık kimseyi sevemem fln deme.
Bu sevmek değildi ki sadece ilgilenmiştin hoşlanmıştın. Biraz fazla kapılmıştın belki takıntı yapmıştın. Ama geçti. Çok da güzel olmuş artık netleşmesi. Olmayacağını kabullenemiyordun çünkü tm olumsuz yorumlara rağmen yazdığı durum güncellemelerinden anlam çıkarıyordun. Böyle olmasa hala umudun olacaktı. Şimdi artık önüne bak.
Emin ol bu sevgi değildi ve gerçekten sevileceğin seveceğin, karşılıklı duyguların yaşanacağı bir ilişkin olduğunda bugünlere güleceksin. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim..

konu sahibi neden banlandı ki? 2. üyelik vakaası mı yine
Hayır, içerik siliyor, malum içerik silmek yasak.
Önce soruyor, yorum alıyor sonra siliyor. Böyle giderse içerik silmekten Süresiz banlanacak, bu kaçıncı konu silişi.

Ya konu açıp arkasında durulmalı ya da korkulacak konular açılmamalı.

bence hiçbişey olmamış gibi davran.olayı büyütme buraya da anlatma.senin o olduğunu nasıl anlamış anlamadım.okula git gel konuşma yanından dahi geçme söner gider.önüne oturmuş ya kalk başka yere git mesela

"Anam"kelimesi niye kroluk olarak goruluyor hic anlamam..
Sirf kibarlik yapilacak diye "anam agladi" sozunu bile "annem" diye degistirmek..
Komik olmus aksine, direk gozume takildi..

Neyse, obur konuya yorum yaptim mi bilmiyorum ama hatirliyorum konuyu..
O zaman da kendi kendine gelin guvey oldugunu dusunmustum..
Ve bence baska biriyle ilgileniyor, sen de herseyi kendine yontum "aaa nefes aldi, kesin benden hoslaniyor" modundasin..

Konu da eskiymis, yeni farkettim.

Gercekten annem agladi nedir ya

yaşananlar bana saçma geldi. hangi siteden bahsediyorsun bilmiyorum ama adam nasıl bulmuş onu.
Kaldı ki ona zarar veya rahatsızlık vermiyorsan pekala da aşık olup bunu kimliğini açıklamadan sosyal medyada paylaşabilirsin. Birini sevmek suç değil.
Bence rahat ol ama sosyal medyadan çok detay paylaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…