Önceki konumu okuyan olmuştur. Birisine aşıktım. Neyse.. (Olmaz olaydım)
Bu eğitim gördüğüm bir yerdeki geçici öğretmenlik yapan üst rütbeli bir hoca. (Aramızda 2 yaş var) Bende bu yaz mezun olucam.
Ben bunun durumunu whtsp taki bir yere yazdım bir site işte ne demek oluyo çok aşığım ne yapmam lazım felan filan diye.
Yorumlar yapılıyo felan içini döküyosun yani.
Sonra geçen hafta bu ve Arkadaşı beni çağırttılar gittim.
O Durmadı ama yüzünü kaşıyarak gitti yüzüme bakmadan korktum acaba ne oluyo dedim..
Neyse ayakta buyrun efendim dedim o Yazıyı kaldır dedi. Bende ne Yazısı dedim şaşırdım anlamadım açıyım mı dedi ? Sonra sitenin adını verdi unut öyle bişe yok hemen onu kaldır dedi. Benim gözlerim doldu ağladım az..
Peki diyebildim yutkunarak..
Sonra babanı Tanısam tanımıyorum da dedi ( tehdit eder gibi gülerek )
Neyse hafta oldu kaldırdım o Yazıyı sonuçta bi Web sitesi ve kaldırana kadar annem ağladı diyebilirim..
Kaç gündür ne yiyip ne içiyorum. O yazıda nasıl buldular bilmiyorum ama asla kimlik vermedim. Sadece ben ona facede bi kaç soru sormuştum dersle ilgili o sitede onu yazdım işte ne demek oluyo diğer bir konu olarak whtsapa yazdığı şey ne oluyo ne yapmam lazım gibi şeyler.. ( adam ve Arkadaşı okumuş bütün ona olan duygularımı öğrendiler )
Utanıyorum yüzüne bakamıyorum.. Allahtan babamın kulağına gitmedi..
Ama çok iyi anladım "her şeyin bir anlamı olmamalıymış.." Ben onun benden hoşlandığını düşünüyordum ark felanda..
Rencide rezil oldum..
Ne yapmam lazım ? Dün konfernsta tam önüme oturdu başımı eğdim sürekli.
Artık daha fazla karşıma çıkıyo ve ben yolumu değiştiriyorum..
İleride onunla aynı yerde çalışmam inşallah..
Çok utanıyorum
Kendide değil arkadaşına söyletiyor ve diyoki bu yayılmasın. Yanımda bi kız daha vardı bizden sorumlu bir kişi..
Babam duysa varya eğitim hayatım biter..
Ben böyle bişe beklemedim..
Kendi gitti durmadı. Başta ikisi konuşacaktı o konuşmadı gitti.