- 30 Aralık 2009
- 22.683
- 88.264
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa komisere asik olan komiser yard. kiz mi bu? Konularin iceriklerini silmis tanimadim. Kucuk de degil yasi ama yas olgunlastiramamis valla bunuYa sen hala ordamisin....valla polisligin de cılkı çıktı...
çevremde gördüklerime saygım kalmadı senin yüzünden...
işine odaklanmalisin..
Bak diyorum ya asla kimlik vermedim sadece onla olan face konuşmamızı ve whtsp yazısını sordum ki o sözü googlede aratınca direk o site Açılıyor benim konum yani ( bunu sonradan fark ettim)ve hala da bu konuyu buraya yazabiliyorsun...iyi cesaret!
bence yaptıkları ayıp
yani adamın kim olduğunu belli edecek birşeyler yazmadıysan, kimliğini açık edecek imalarda bulunmadıysan yaptıkları çok ayıp
ama adamın kim olduğu belliyse, o zaman kız arkadaşı veya müdürü vs de okumuş olabilir, adamı düşüncesizce zor bir durumda bırakmış olabilirsin.
Yok burayı bilmiyor büyük bişe yazmadım diyorum bunaldım..Ayrıca nasıl bulmuş orası ayrı muamma ?
Bence telefonundan giriyorsan eğer numaranla detaya inebilirler dikkat et derim burayı da biliyordur belki
Bak o sözü aratınca o sorunun sayfası çıkıyo googlede ordan bulmuş olabilir bende anlamadım..Ben hala nasil buldukine takildim enterasan gercekten
Gizliydim canım zaten nick alıyosun ve şu var ben o sözü yani onun whtsp sözünü sordum sonradan fark ettim aratınca çıkıyor. Ama artık çıkmıyor kaldıttırdım ama diyorum bak kimlik vermedim. Sadece anlamış Konuşmalardan.. Site ayrılık aşk öyle konular üzerine olan bir siteydi. Öyle forum gibi.. Kötü bir site değil .bu site nasıl bir site? nickle mi yazıyorsun, adınla mı? adınla yazıyorsan neden bu kadar özel bir şey yazıyorsun, nickle yazıyorsan ne kadar detaylı bir şey yazdın ki seni tanıdı. yok detaylı yazmadıysan, anlamadığım nasıl inkar etmedin, neden inkar etmedin.
kafamda deli sorular.
Aynen ta kendisi :) valla ben bişey anlamadım zaten her gün konu açtı babam,komiser ben diye...onca şey söylendi sanki duymuyo gormuyo...bi garip yani...ne bileyim ben böyle bi polisten yardım vs almak istemem :)Aaa komisere asik olan komiser yard. kiz mi bu? Konularin iceriklerini silmis tanimadim. Kucuk de degil yasi ama yas olgunlastiramamis valla bunu
Hakaret ediyosunuz ama. Kimseye anlatamadım paylaştım. Ayıp.. Lütfen. Emin olun elimden gelen her şeyi yaparım insanlar için. Bende insanım.Aynen ta kendisi :) valla ben bişey anlamadım zaten her gün konu açtı babam,komiser ben diye...onca şey söylendi sanki duymuyo gormuyo...bi garip yani...ne bileyim ben böyle bi polisten yardım vs almak istemem :)
Neden her önüne geleni polis yaparlar ki
Şimdi eski konularıniza baktım da adamın üstüne çok gitmissiniz. Yanlış anlamayin ama her hareketinden bir anlam çıkarmışsıniz. Ben olsam bana böyle yapan birini sürekli terslerdim gibi geliyor. Adam kendi soyleyememis arkadaşına söyletmis. Belli ki yüz göz olmak istememis. Ne var ki bunda ? Acilen kendinizi geri çekmeniz gerekiyor. Unutun. Hareketlerinden anlam çıkarmayı da bırakın lütfen. Eğer bir seyler hissediyorsa gelir söyler. Çocuk değil kocaman adam değil mi ? Artık yapacağınız tek şey uzak durmak.Çok kırıldım çok.. Bu saatten sonra ben istemiyorum. Ne kadar Ağladım arkadaşlarım ne kadar teselli etti beni öldüm sandım. Bir de kendide değil arkadaşına söyletiyor..
iyi de güzelim adamın yazdığı bir sözü bir sitede yazmışsın, sonra da beni nasıl buldu acaba diyorsun.Gizliydim canım zaten nick alıyosun ve şu var ben o sözü yani onun whtsp sözünü sordum sonradan fark ettim aratınca çıkıyor. Ama artık çıkmıyor kaldıttırdım ama diyorum bak kimlik vermedim. Sadece anlamış Konuşmalardan.. Site ayrılık aşk öyle konular üzerine olan bir siteydi. Öyle forum gibi.. Kötü bir site değil .
Evet..iyi de güzelim adamın yazdığı bir sözü bir sitede yazmışsın, sonra da beni nasıl buldu acaba diyorsun.
ya kendi ya da bir arkadaşı sözü nette araştırdı ve seni buldu, tamamen tesadüfen.
neden böyle şeyler yaparsınız anlamam, gerçekten hoşlanan bir erkek gelir ve konuşur, öyle aylarca kasabın önündeki kedi gibi dolanmaz, konuşmuyorsa istemiyordur.
geçmiş olsun. dilerim ileride daha karakterli insanlardan hoşlanırsın.
o site kızlarsoruyor olmasın bu arada
Ben unuttum zaten.. Ne olur üstüme gelmeyin ağlıyorum kaç gündür. Ben hiç böyle bir duruma düşmedim. Artık hiç bişe yapamam zaten.. Yapmam.Şimdi eski konularıniza baktım da adamın üstüne çok gitmissiniz. Yanlış anlamayin ama her hareketinden bir anlam çıkarmışsıniz. Ben olsam bana böyle yapan birini sürekli terslerdim gibi geliyor. Adam kendi soyleyememis arkadaşına söyletmis. Belli ki yüz göz olmak istememis. Ne var ki bunda ? Acilen kendinizi geri çekmeniz gerekiyor. Unutun. Hareketlerinden anlam çıkarmayı da bırakın lütfen. Eğer bir seyler hissediyorsa gelir söyler. Çocuk değil kocaman adam değil mi ? Artık yapacağınız tek şey uzak durmak.
iyi de güzelim adamın yazdığı bir sözü bir sitede yazmışsın, sonra da beni nasıl buldu acaba diyorsun.
ya kendi ya da bir arkadaşı sözü nette araştırdı ve seni buldu, tamamen tesadüfen.
neden böyle şeyler yaparsınız anlamam, gerçekten hoşlanan bir erkek gelir ve konuşur, öyle aylarca kasabın önündeki kedi gibi dolanmaz, konuşmuyorsa istemiyordur.
geçmiş olsun. dilerim ileride daha karakterli insanlardan hoşlanırsın.
o site kızlarsoruyor olmasın bu arada
Üstüne gelmek değil canım yanlış anlama. Sadece bir şeyler dank etsin diye söylüyorum. Üzme kendini. Bakalım daha neler çıkacak karşına..Ben unuttum zaten.. Ne olur üstüme gelmeyin ağlıyorum kaç gündür. Ben hiç böyle bir duruma düşmedim. Artık hiç bişe yapamam zaten.. Yapmam.
Ben unuttum zaten.. Ne olur üstüme gelmeyin ağlıyorum kaç gündür. Ben hiç böyle bir duruma düşmedim. Artık hiç bişe yapamam zaten.. Yapmam.
tamam artık, üzülme, olan olmuş. yaşadıkların sana ders olsun, bir dahaki sefere adımlarını daha temkinli atarsın. yapacak bir şeyin yok işi pişkinliğe vurmaktan başka.Evet..
yani utangaç adam zaten bellidir, herkese karşı utangaçtır, fazla arkadaşı yoktur, sosyal ilişkileri çok iyi değildir.belki konuyu dağıtıyorum ama
kadınların şu cümleyi beyinlerine yazmaları lazım
kaç konuda gördüm
"bakıyor ama utangaç galiba gelip konuşmuyor"
"şöyle yaptı, benden hoşlanıyor gibi ama adım atmıyor"
"böyle yaptı ama galiba çok içine kapanık, söyleyemiyor"
bunları bir unutun yaw
Çok sağolun.. Zaten artık umrumda değil ki.. Şu kalbim söz dinlemedi.Üstüne gelmek değil canım yanlış anlama. Sadece bir şeyler dank etsin diye söylüyorum. Üzme kendini. Bakalım daha neler çıkacak karşına..
Erkekleri sallamam da ben kadin polisleri karizmatik bulurdum bu kiz tum imaji yerle bir etti kafamdakiAynen ta kendisi :) valla ben bişey anlamadım zaten her gün konu açtı babam,komiser ben diye...onca şey söylendi sanki duymuyo gormuyo...bi garip yani...ne bileyim ben böyle bi polisten yardım vs almak istemem :)
Neden her önüne geleni polis yaparlar ki