imkansiz aşk gibi

Mavian

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
3
0
26
merhaba ben utanarak bi soru sormak istiyorum ben birini çok seviyorum hayatımdaki ikinci kişi bu sevdiğim yani yabancıyım bu konulara bu kişiyle çok kısa çok çok kısa bişeyler yaşadık sevgili değildik ama (yanlış anlaşılmasın )benimle ilgileniyordu bi kere de öpüştük ertesi gün hiçbişwy olmamış gibi davrandı aradan 3 ay geçti ben hala seviyorum sevdiğimi daha önceden söyledim istemediğini söyledi aynı sınıftayız ve arada gittiğimiz kafelerde falan sürekli bana bakıyo ben çok seviyorum ne yapabilirim ona kendimi sevdirmek için eğer bu konuşarda uzman yani bilgiki biri varsa ona daha detaylı anlatabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

birine kendinizi sevdirmek icin özel birseyler yapmayin zaten sizi siz oldugunuz icin sevmeli gerisinin önemi yok

Bana karşı bişeyler hissettiğini düşünüyorum yani bakışlarından falan hissediyorum ama bi sorun var bulamadığım tabiki sizin dediğiniz gibi bişey olması daha güzel olurdu ama ben çok seviyorum bu olmadı geç yapamam böyle bi insan olamam

Yarin oburgun guleceksin kendine. Ve hatta o insan icin ben nasil bunu sevdigimi sandimda opustum diceksin. Gecici bir heves kalbinin bosluktan carpmak icin sigindigi liman o ve limanda yalnizsin karsiligi yok denize acilmalisin karsina cok daha duzgun insanlar cikar. Seni istemedigini aoyleyip opusenbir insana nasil sogumadin anlam veremedim sana kendini basite alma. Seni basit goruyordur

Yarin oburgun guleceksin kendine. Ve hatta o insan icin ben nasil bunu sevdigimi sandimda opustum diceksin. Gecici bir heves kalbinin bosluktan carpmak icin sigindigi liman o ve limanda yalnizsin karsiligi yok denize acilmalisin karsina cok daha duzgun insanlar cikar. Seni istemedigini aoyleyip opusenbir insana nasil sogumadin anlam veremedim sana kendini basite alma. Seni basit goruyordur
sevdiğiniz adam gözünüzün içine baka baka seni seviyorum derse ve o güne kadar olan bütün olaylara bi açıklama getirirse öpeniliyorsun neden soğumadım bilmiyorum bi söz var ya hani sadece seven bir kalp affedenilir sevdiğini çok seviyorum demekki yaptığı kötü şeyler gözüme batmıyo iyi anılar kötü anıları örtüyo bilmiyorum sadece mutlumolmaya çalışıyorum

X