imitasyon takı...

sen gösterişe önem veriyor musun? benim kolumda hiç bilezik olmaz mesela param olsa da olmasa da. sen de takmamış olamaz mısın yani? 'gösteriş' kelimesi çok itici. kolları bileziklerle doldurmak daha da itici

Tenezül etmeyin kesinlikle. Varsa var yoksa yok. Bizim bütçemiz dersiniz. Hem işin bir de eşinizin gözündeki değeri var. Nasılsa imitasyonu bile kabul ediyor gibi bir düşünce uyanmasın. Sanki şimdi bileziği olanlar günlük takıyorlarmıda. Sakın başkasındanda ödünç almayın.

İmitasyon alsam 2 tane almam canim :))
Ailemdeki butun evli ciftlerden daha mutluyuz huzurluyuz hala ilk gunki gbi asigiz birbirimize ama ne bileyim iste esime maddiyatyla ilgili birsey soyleseler cok zoruma gider
bence siz böyle düşünerek eşinizi eziyorsunuz .ailen maddiyatla ilgili bir şey derse sende gerekli cevabı verirsin bu kadar maddeci ve gösteriş meraklılığına bir anlam veremiyorum.benim parmağımda alyans bile yok eşimle zamanında satmak zorunda kalmıştık kimsede lafını edemez.ailenizin her lafını takıyor olsanız kaçmazdınız bu konudada laf ederlerse sizde gerekeni yapın yada gitmeyin hiç.imitasyon bilezik fikri bile çok aşağılayıcı eşinizi bu nasıl söylediniz şaştım yani aileniz söylemeden siz zaten ezmişsiniz.

Hayatimda hic altin taki takmadim. Buna yeni evli oldugum, bayramlasmaya aile ziyaretlerine gittigim zamanlar da dahil. Ustelik epey de altinim vardi. Gosteristen nefret ederim, altin da tarzim degil. Hic ezik hissetmedim kendimi bunun icin, herkesin yasam tarzi ve zevkleri farkli sonucta, siz de altininiz olsa da, ortayasli gun teyzeleri gibi kolunuza siralayip gezmek istemiyor olabilirsiniz degil mi? Kimseyi ilgilendirecegini sanmiyorum.

Aileniz para yüzünden sizin belki de hayallerinizi çaldı neden hala kendi maddi drumunuzu ispatlamaya çalışıyorsunuz?
Laf söyleyecek gibi olurlarsa "sizin bu para takıntınız yüzünden ben istediğim gibi gelin olamadım bari bundan sonra susun" dersiniz.

Sizin evladınız ve mutluluğunuz bin tane pırlantadan bile değerli. Ne imitasyonu,gösterişi Allah aşkına.
Eşiniz kırılmadı mı sizin düşüncenizi duyunca?

hiç gerek yok böyle şeylere
seninkiler de pişman olmuşlar zaten özür dilemişler
bence bunu dile getiremezler
bişey derlerse de üzüldüğünü belli etmezsin daha iyi olur

annen "çıkar bakayım bileziklerine" derse çok zor durumda kalırsın.
içinde ayar yazmaz falan.
mahcup duruma düşersin.
bu sefer "mutlu değil, demek her şeyi sahte, mutluluğu da sahte olabilir" diye düşünürler.

hiç gerek yok.
çok sorarlarsa, maddiyata önem veriyorlarsa da "getirmedim, takmadım yolda" falan dersin.

Bende bu ımıtasyon işini anlamıyorum
kv ve görümcede bır takar bır takıştırır 50 metre öteden ben sahteyim der ama onlar kafalarınca ayy hiçte belli olmuyor der dururlar.
ben olsam hiç uğraşmazdım bence sende çok takıntı haline getirme.
seni 2 çift bilezik mi mutlu edecek?

Altından biraz anlayan birisi sahte olduğunu anlar zaten. Ne gerek var böyle şeylere. Benim kuzenime bir sürü bilezik takıldı hiç takmıyor bile korkusundan gitti bankaya yatırdı. Bebeğiniz var zaten sorarlarsa ve kendinizi size zamanında bu mutluluğu çok gören insanlara hesap vermek zorunda hissediyorsanız takmıyorum çiziliyor dersiniz.
Ben evli olsam eşime böyle bir teklifte bile bulunamam. Onun kırılacağını düşünürüm..

Çok saçma 2 bileziklemi ezmeyecekler eşinizi? Ben düğün sonuna kadar bile takmadım bileziklerimi şakır şukur ne o öyle..birşey sorarlarsa sevmiyorum takmayı kasada dersin. Gidip kontrol edecek halleri yok ya..

Emitasyon takı takıp ailenin yanlış fikirlerini destekleyeceğine,hiçbirşey takmadan git.Zaten altın bileziği takıyı gündelik hayatta takıp takıştırmak hem görgüsüzlüktür hem hırsıza davetiyedir.Eşinle mutlu musun,aç değil açıkta değil misin,eşin ahlaklı ev babası mı,işte en büyük servet budur.

Altın çok yükseldi satıp bankaya koydum düşsün tekrar altın alıcam de

sahte takmaktansa hic takma canı yaa

Bence alma gerçek olmadığını anlarlarsa yalancı durumuna düşersiniz sizin mutlu olduğunuzu görmeleri yeter zaten

Boyle bi durumu dile getirdiyseniz kocaniza, ve kocaniz size kusmeden darilmadan sakince cevap verdiyse.
O zaman tak o muhtesem kocayi koluna ve salina salina yuru mutluluklar sac zamaninda sana kiymet vermeyen anne babana.
Utansinlar zamaninda yaptiklarindan.
Ki bu cumle oyle bi yaralarki bi erkegi, yeterli degilim ben diye algilar ve kirsa dokse hakkidir derim ben...

O bileziklerin gerçek olmadıklarını anlarlarsa durum vahim....
Bence bu işlere hiç girmeyin. Siz eşinizle mutlu musunuz? Evet... Gerisi detay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…